Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Nadruhou stranu jsme si tak nějak zvykli, že na prezidenta nadáváme. Na dosluhující pomazanou (tedy spíš namazanou) hlavu oprávněně. Takže jestli to Bába nedejbože vyhraje, můžeme v tom beze studu pokračovat. Jedním dechem dodávam, že se toho snad ndočkáme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teoreticky muze Basta Buresovi neco odsat a bude finale Pavel x Nerudova. Ovsem Nerudova je takova nemastna-neslana a ze ji doporucuje Stredula neznamena, ze se ten jeho podil presune na ni. Spis se o nej podeli koblihar a Basta. Takze sazim na finale Babis x Pavel, no a tam ho Pavel zrejme smazne, bo antiBabis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Tak ja nejsem pravnik, ale za ten rozsudek jsem mozna rad.

Jestli si myslim, ze to bylo ucelove vyvedeni kvuli dotaci. Ano.

Nicmene pravne slo o maly/stredni podnik. Dokazat ucelove vyvedeni kdyz ti lidi z Agrofertu lzou jak kdyz tiskne je tezke.

Vyhralo pravo nad spravedlnosti a to je v pravnim statu dobre. Ostatne zastupitelstvi si jasne neverilo. Nelze nekoho odsoudit, protoze si myslim, ze kradl. Tak to vnimam.

K statnimu zastupitelstvi, Zeman uplne spravne sel. Nechapu co tam dela jeste Bradacova a Istvan byl aspon uklizen. Tady vnimam fakt problem. Tam se melo ve velkem odvolavat uz davno. Nektere prohlaseni do tisku a kauzy jsou fakt desive. 

Mnohem zajimavejsi si myslim, ze je ta reklama a pripadne i dluhopisy a zamek ve Francii. Tam jde o jasne kraceni dani. No a pak historie Petrimexu....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jsem byl v klidu, že součet hlasů Danuše a Petra ve druhém kole v pohodě Babiše s Baštou převálcuje, tak už teď ten klid trochu ztrácím. V mém okolí totiž začíná docházet k růstu antagonismu mezi táborem exrektorky a generála v.v. a já se trochu bojím, že díky tomu vzájemnému vymezení bude v druhém kole část voličstva toho slabšího kandidáta schopná to naschvál hodit Babišovi.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nepropadejte panice. Ona sice DN neni nejostrejsi tuzka v penale, ale taky neni tak tupa, aby jednoznacne nepodporila generala do druheho kola, pokud se do nej sama nedostane. To bude dobry. Bures proste nasim prezidentem nebude! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, guzmic napsal:

Mám strach, že to taková sranda nebude, tady jsme dost ustřelená vzorka bláznů a Bureše tu nikdo asi nemiluje, ale za dveřmi to je trochu jinak, ten p..čus má svých 30% jasných. Pokud budu v ČR volit budu proti Burešovi.

pravdu díš…. stále mám v paměti, když jsem před volbami  v červnu 92 jako mlaďoch jel na služební cestu na Slovensko. 10dní  Slovač křížem krážem, od Malaciek po Humenné, od Dolného Kubína po Rimavskou Sobotu. Každý večer v hospodě, téma volby. Každý v každé hospodě mi říkal: „Mečiar, taký kokot, toho ja voliť nebudem“ . No a vrátil jsem se, za dva dny byly výsledky a Mečiar vyhrál na celé čáře. A když jsem si jednomu „světaznalému“ člověku stěžoval, co je to za bordel, že každý, s kým jsem se na Slovensku bavil, mi říkal, že Mečiara volit nebude a jakto , že tedy Mečiar vyhrál,   tak odpověď byla : „ To je jednoduché, Vy jste se nebavil s těmi lidmi, kteří ho volili.“ Tolik na téma statistického vzorku a sociální bubliny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@nickie

Slovenskou politiku radši komentovat nebudu, proti tomu co se tady děje je Bureš nejlepší politik v celé EU.

V dalších volbách to tady uhraje trojice Fico n.1 Fico n.2 a fašouni. To bude teprve prdel, asi emigruju zpět do ČR.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lůza - bezpochyby.

Bohatí - záleží z čeho to bohatství plyne a kde leží jejich těžiště zájmů.

 

před 1 minutou, montemar napsal:

střední třída volí srdcem. lůza a bohatí pro svůj prospěch. tedy babiše. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...