Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

V 2. 3. 2023 v 21:27, odjinud napsal:

... A SSSR byla zeme, ktera je zastavila a ktera nesla hlavni napor.

A jasne, Stalin zabil dost mozna vic lidi, nez Hitler, a ano, nez Nemci zautocili na SSSR, tak sam utocil na Polsko ale  v kontextu WW2 je snad jasne, ze nam zatracene pomohl, a je to zcela jasne a jednoznacne. Co bylo pak, ze z nas udelal kolonii, o tom nepisu, to je vseobecne zname tez.

a) SSSR byla zeme, ktera nackum pomohla vybudovat armadu, vyzbrojit ji a postavit na nohy a vsemozne je podporovala prvni !!! rok a pul !!! svetove valky. Tzn. vice nez !!! ctvrtinu !!! doby trvani svetove valky byl SSSR spolcen s Hitlerem.

b) To by me zajimalo, jak nam SSSR zatracene pomohl? Tim, ze nedovolil Americanum nas odvobodit driv? Mohli jsme po valce mit podobny osud jako Rakousko.

A jo, Bandera neni zdaleka svatej, podepsalo se na nem vsudypritomne straslive svinstvo tech dob, ale povazovat ho za vetsiho zloducha nez SSSR muze jen velni naivni nebo velmi nevzdelany clovek.

Nepouzivejme dnesni moralni optiku pri pohledu na tehdejsi deni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 2. 3. 2023 v 22:48, odjinud napsal:

... Pozitivne to vnimam jako vzpouru proti snaham ovladat ceske zeme ze strany cizincu, tj. Říma a Zikmunda, cizince narokujicim si cesky trun (zrejme de iure dle tehdejsiho prava opravnene)...

Vidis, jsi stejny nacionalista jako Bandera :))) Zikmund byl prece synem Karla IV :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale odrodilým, uherským! A nechal nám popravit Mistra! A přes všechno svý vzdělání, politickou obratnost a vize nebyl schopen zajistit mužského nástupce nejen své vlastní linie, ale celé dynastie. A vůbec, každý správný český nacionalista stejně uznává jen Přemyslovce, a ne nějaké cizácké Lucemburky a Habsburky ( :D )

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mimo Banderu.

Borci, jestli jsem to dobře pochopil, tak v ČR si můžeš půjčit třeba 10 míčů nesplatit ani korunu, vyhlásit na sebe úpadek a když je s tím soud cajk, tak za 5 let máš splatit 3 míče a jsi v pohodě?

Viz. fotbalista Hloušek (tam jde asi teda o větší částku).

Po dobu pěti let by pak Hloušek podle zákona měl povinnost „vynaložit veškeré úsilí, které po něm může být spravedlivě požadováno“, což znamená splácet a pravidelně o své situaci informovat příslušné orgány. V případě, že uhradí alespoň 30 % z celkového dluhu, může ho soud od zbytku osvobodit.

Pokud by se mu povedlo uhradit až 60 % z celkové částky už za tři roky, mohl by být osvobozen dříve.

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/adam-hlousek-dluhy-upadek-insolvencni-navrh.A230306_105327_fotbal_vp2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Urcite je to zumpa ale nie je tam ziadny suboj dobra a zla, nie je komu fandit. Ja to vidim tak, ze riesit treba take problemy, ktore mame. V nesplatitelnych exekuciach je vyznamna cast obyvatelstva a to az tak, ze to zasadne dopada na ekonomiku celych regionov.... seda ekonomika, ne-vyber dani, atd. To som nevymyslel ja, vykladal to expert tusim predvcerom v Radiozurnali. Vo vysledku to vyznamne skodi aj tym co si nikdy nic nepozicali teda aj mne. Az sa nam tu zacnu rozmahat v parkoch zobrajuce hladne zelene Cetelemy, mozno zacnem sucitit aj s nimi, ale zatial im proste len doporucim, nech si druhy raz rozmyslia komu a kolko poziciavaju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, petr_cha napsal:

To byla hlavne firma jeho taty, myslim.. on tam nastoupil az nekdy loni... i kdyz koukam, ze se to skoro kryje s tou kauzou..

https://domaci.hn.cz/c1-66890130-jaromir-jagr-se-stal-clenem-vedeni-firmy-obzalovane-z-manipulaci-zakazek-v-lanech

Znama firma..
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/firme-jagra-starsiho-jde-mesto-na-ruku.A060926_202403_domaci_zra

Hlavně nedelej z energie, nejakou nevýznamnou firmu.

to rozhodne je zajimavej hráč na poli veřejných zakázek. Občas nektery z ředitelů odejde třeba na MD vést třeba oddělení nákupu:)

jindy jeden z ředitelů konzultuje a zástava post garanta pro Diamo…

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslim, ze mu tata jen hlidal majetek.

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...