martar Posted January 3 Report Share Posted January 3 Chronomag nechronomag, důležitý je, zda ten majitel dvaceti Orlíků dokáže po případném zvolení odvolat vládu a ukončit válku na Ukrajině! Link to comment Share on other sites More sharing options...
McStinger Posted January 3 Report Share Posted January 3 před 4 minutami, Bert napsal: Borci, už mám slíbený JEDEN podpis na kandidátní listině Jo, a je to člen Chronomagu. Však to vyskúšaj. Aspoň sa budem môcť vyťahovať, že si tykám s českým prezidentom. Protikandidátov nejak zabanuješ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajaj Posted January 3 Report Share Posted January 3 Podepíšu ti to taky, ale musíš si ode mě koupit moje Orlíky Link to comment Share on other sites More sharing options...
JR_2010 Posted January 3 Report Share Posted January 3 Prezidentovi je zvykem hodinky darovat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted January 3 Report Share Posted January 3 Bude volební gulášek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajaj Posted January 3 Report Share Posted January 3 před 1 minutou, JR_2010 napsal: Prezidentovi je zvykem hodinky darovat... Potřebuju cash, sousedi prodávaj barák. A v posledních letech jsem si tak nějak vůbec zvyknul, že se prasedint stará hlavně o chudý lidi a jejich dobro. A ten domeček by mi fakt udělal radost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geodet Posted January 3 Report Share Posted January 3 Bert for prezident. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted January 3 Report Share Posted January 3 Dvacatery Orlíky nestačí. Ideální českej prezident by měl zároveň mít prokazatelný manažerský schopnosti, měl by mít za sebou úspěšnou zkušenost s vedením nějaký komunity a vůbec nejlepší by bylo, kdyby v duchu havlovských tradic aspoň chvíli seděl, klidně by stačila i vazba. A to mi řekněte, kde někoho takovýho objevit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr_cha Posted January 3 Report Share Posted January 3 Tos shrnul.. :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted January 3 Report Share Posted January 3 Já to Bertovi také podepíšu. Už se těším do ČNB…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted January 3 Author Report Share Posted January 3 Před hodinou, martar napsal: Dvacatery Orlíky nestačí. Ideální českej prezident by měl zároveň mít prokazatelný manažerský schopnosti, měl by mít za sebou úspěšnou zkušenost s vedením nějaký komunity a vůbec nejlepší by bylo, kdyby v duchu havlovských tradic aspoň chvíli seděl, klidně by stačila i vazba. A to mi řekněte, kde někoho takovýho objevit! Pokud stačí vazba, pak ano. A nedělám si srandu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McStinger Posted January 3 Report Share Posted January 3 Väzba sem, väzba tam, čo ste zostali ticho? Tak podpíšete, či nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M109 Posted January 3 Report Share Posted January 3 samozrejme podpíšem! bude mu to síce prd platné...ale podpíšem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
long Posted January 4 Report Share Posted January 4 Letošní volba prezidenta bude asi má nejtěžší. Vím koho volit chci a budu a vím koho jistě volit nebudu. Ale z těch lidí kolem mně, mimo moji sociální bublinu mám trochu obavy. Jako by nevěděli co je koblihář zač. Obavu mám z toho, že se mi vnučka v případě, že se něco posere a el prezidente tam zůstane dvě funkční období, za deset a to ji bude již patnáct a kousek zeptá! Dědo co jste to před těmi deseti lety dělali? To byla strašná chyba, jak teď ty delegace a prezidenti z jiných zemí jezdí na to Čapí hnízdo, místo na Pražský Hrad!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted January 4 Report Share Posted January 4 V patnácti? Hmm, to bude hodně uvědomělá. Mít vnučku, asi bych si přál, aby měla v patnácti jiný starosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted January 4 Report Share Posted January 4 Koblihar imho nevyhraje. Ani jeho snaha neznemoznit se v televiznich debatach tim, ze pujde jen do jedny ze tri, mu nepomuze. Neverim, ze vyhraje v prvnim kole. Naopak verim, ze ve druhem kole to vetsina radeji hodi "komukoliv", jen ne tomu gaunerovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted January 4 Report Share Posted January 4 No, doufejme. Bohužel je třeba mít na paměti, že bude volit stejná masa lidí, která 2x zvolila Emana a z níž více než čtvrtina podporuje dlouhodobě Bábu, resp. ANO. Ta čtvrtina to tam hodí automaticky. Teď jde jen o to, kolik dalších lidí mu to dá taky - z nasranosti, kvůli vizi štědrého státu, a kdovíproč ještě... Pavel a Nerudová mají jeden vážný hendikep - mají podporu aktuálně vládnoucí koalice, za které se všechno zdražilo. Voličstvo má krátkou paměť... Link to comment Share on other sites More sharing options...
odjinud Posted January 4 Report Share Posted January 4 Ukrajinský parlament slavil výročí Bandery. Po protestu Polska příspěvek smazal - iDNES.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted January 4 Report Share Posted January 4 Když se dívám na 3 hlavní kandidáty vtira se mi myšlenka, že na osvicené monarchii něco je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted January 4 Report Share Posted January 4 @Conrad I sebeosvícenější monarchii časem položí incest a degenerace, to platilo už od Egypta, přes Řím až po Habsburky a další - no a co pak s tou bandou dědičkých budižkničemů, postřílet jako v Rusku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts