Jump to content

Recommended Posts

Volebni sazkar Syrovy rika, na zaklade jeho analyzy dnes zverejnenych  volebnich pruzkumu, ze to dobre dopadne. 
Kurva ja mu tak moc chci verit! 

před 11 minutami, Gustaf napsal:

Já tomu věřím.....a bude konec celé ANO sekty 

Takhle nějak skončil Paroubek ... řetěz neúspěchů jej nasměroval do míst, kde se nohy setkávají se zády :D

Dokud za týden nebudou potvrzené výsledky od státní volební komise, může to bohužel dopadnout jakkoliv - vzpomeňme si jak mimo byly účelové průzkumy před prvním kolem, snažící se rozředit hlasy pro Burešovy protikandidáty. Duchny zkorumpované a vyděšené koblihářem, komouši, pitomiovci ani vrábelovci v Pátek ráno na lyže určitě nepojedou, takže předčasná sebedůvěra "naší sekty" by snadno mohla znamenat, že příští poštovní známka s portrétem státníka bude (navzdory pochybným tipařům a odhadcům s pár stovkama respondentů) dalších 5 let smrdět řepkou. :skull:

Čímž nechci naivně jásat že Pavel je automaticky archanděl spasitel (v takovou pitomost u politiků věří snad jenom vygumovaní Rusáci a Severokorejci) - nicméně v tuzemském politickém chlívku buďme rádi že se někdo jeho formátu vůbec rozhodl kandidovat. A budu doufat že (na rozdíl od ožralčiska, které to od začátku pojalo jako mstu a lidi mu to zbaštili) zatím úplně netuší do jaké žumpy leze. :shit:

Edited by Radek124

To by musel on projet prezidenstske volby a ANO projet pristi parlamentni volby, a zejmena to druhe se asi nestane.. podruhe to petikoalice nezopakuje.. na to je to moc siroka koalice a ta leta krize se na podpore podepisi..

před 2 hodinami, Radek124 napsal:

Dokud za týden nebudou potvrzené výsledky od státní volební komise, může to bohužel dopadnout jakkoliv - vzpomeňme si jak mimo byly účelové průzkumy před prvním kolem, snažící se rozředit hlasy pro Burešovy protikandidáty. Duchny zkorumpované a vyděšené koblihářem, komouši, pitomiovci ani vrábelovci v Pátek ráno na lyže určitě nepojedou, takže předčasná sebedůvěra "naší sekty" by snadno mohla znamenat, že příští poštovní známka s portrétem státníka bude (navzdory pochybným tipařům a odhadcům s pár stovkama respondentů) dalších 5 let smrdět řepkou. :skull:

Čímž nechci naivně jásat že Pavel je automaticky archanděl spasitel (v takovou pitomost u politiků věří snad jenom vygumovaní Rusáci a Severokorejci) - nicméně v tuzemském politickém chlívku buďme rádi že se někdo jeho formátu vůbec rozhodl kandidovat. A budu doufat že (na rozdíl od ožralčiska, které to od začátku pojalo jako mstu a lidi mu to zbaštili) zatím úplně netuší do jaké žumpy leze. :shit:

Nemyslím si, že by PP nevěděl, do jaké žumpy leze... nicméně souhlasím, že dokud nebudou vyhlášeny výsledky, budem kurva nervózní... mám naplánováno v pátek ve dvě odvolit PP a jet na vandr...vždy jak vlezu do lesa, zapínám "letadlo", ovšem příští týden v sobotu odpo asi budu hledat v lese místo, kde je signál a jestli ho budu mít, tak poruším pravidla a na celý les zařvu JÓ...  tímto se dopředu omlouvám zvěři, kterou vyplaším... 

Edited by Lynx12

před 3 hodinami, Jeronimo napsal:

Znám osobně člověka který si ještě před prvním kolem vsadil na celkové vítězství Bureše milion. Já bych si vsadil na Pavla, ale je tam mizerný kurz. :)

Doufám, že lidi nebudou sázet a volit Babiše kvůli vysokému kurzu 😅

Českou YouTube scénu vůbec nesleduju, jen matně tuším, kdo je to Kovy. Ale zjevně má docela velký dosah mezi mladými...

Tohle jeho video je super. Krátké, věcné, sdílitelné. Nicméně překvapuje mě jedna věc. Proč se ve spojení s jezulátke nemluví o tom, že Babiš před třemi lety otevřeně prohlásil, že je nevěřící? (Ve videu cca v čase 10:30.)

Další věc, poslechl jsem si dnes tento rozhovor a musím se přiznat, že ve mně zmizely poslední výčitky, že volím Pavla.

před 19 hodinami, Lynx12 napsal:

Nemyslím si, že by PP nevěděl, do jaké žumpy leze... nicméně souhlasím, že dokud nebudou vyhlášeny výsledky, budem kurva nervózní... mám naplánováno v pátek ve dvě odvolit PP a jet na vandr...vždy jak vlezu do lesa, zapínám "letadlo", ovšem příští týden v sobotu odpo asi budu hledat v lese místo, kde je signál a jestli ho budu mít, tak poruším pravidla a na celý les zařvu JÓ...  tímto se dopředu omlouvám zvěři, kterou vyplaším... 

Já si pevně doufám zařvu z Prahy a to tak, že jestli to vyjde, tak velice hlasitě, abys mě slyšel i v lese:-)

AB se nekdy nejak zajímal o romskou mensinu? Cas na prezidentskou debatu ve verejnopravni televizi (!) dnes vecer nema, ale do Sokolova koukam zajel.. :-o)Screenshot_20230122_200054_Twitter.jpg.f9c9c4a458d4519051b51cab12b1e491.jpg

A hopla, tak to stihl, tak beru zpět!