nickolas Posted February 24 Report Share Posted February 24 Já mluvím o odmítnutí zmrazení vlastních platů poslanců. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted February 24 Report Share Posted February 24 před 1 hodinou, nickolas napsal: A tady stát udělal kardinální chybu. Občanům se nemá sdělovat, kdo, co a proč o nich hledal, páč se v tom začnou babrat a jsou potom akorát zbytečně nervózní. Má se držet principu, co oko nevidí, to srdce nebolí. Jako by to řekl bratr Velkého bratra Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted February 24 Report Share Posted February 24 před 1 hodinou, nickolas napsal: A tady stát udělal kardinální chybu. Občanům se nemá sdělovat, kdo, co a proč o nich hledal, páč se v tom začnou babrat a jsou potom akorát zbytečně nervózní. Má se držet principu, co oko nevidí, to srdce nebolí. To je pěkná blbost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted February 24 Report Share Posted February 24 před 10 minutami, nickolas napsal: Já mluvím o odmítnutí zmrazení vlastních platů poslanců. Jen jsem si položil dva fakty vedle sebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted February 24 Report Share Posted February 24 před 10 minutami, Conrad napsal: Jako by to řekl bratr Velkého bratra před 9 minutami, safi napsal: To je pěkná blbost... Může bejt. Beru to s nadhledem. Že kolem mě stát dělá něco nelegálního, nebo mě hodlá tajně povolat nebo nevím co, na sebe asi nevyslepičí a ten zbytek, buďto se v tom stejně ztratím, nebo budu jen zbytečně vyplašenej. V tomhle jsem flegmatik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted February 24 Report Share Posted February 24 Pravda, člověk se pak tolik nestresuje:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tobi Posted February 24 Report Share Posted February 24 před 21 minutami, Conrad napsal: Je to protiústavní hned ve dvou rovinách – vedle legislativní nouze je to i retroaktivita. Podmínky pro mimořádnou valorizaci se naplnily již k 31. lednu, Jestli je tohle populizmus tak Pánbůh potěš . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotlick Posted February 24 Report Share Posted February 24 před 37 minutami, Bert napsal: A proč by Ti měl přijít povolávák? Nedal jsem smajlíky sorry... Myšleno, kdyby mě armáda náhodou potřebovala, tak že ví že mám datovku a nemusí posílat poštou.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waya03 Posted February 24 Report Share Posted February 24 Tak tady ho máte kdyžtak :-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotlick Posted February 24 Report Share Posted February 24 před 24 minutami, safi napsal: To je pěkná blbost... Přesně tak, já si ten výpis vždycky prolítnu, je to fajn, že vidíš, kdo se na tebe dotazuje, nic mě tam neznervozňuje. Spíš naopak vítám, že to můžu vidět. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted February 24 Report Share Posted February 24 před 37 minutami, nickolas napsal: Může bejt. Beru to s nadhledem. Že kolem mě stát dělá něco nelegálního, nebo mě hodlá tajně povolat nebo nevím co, na sebe asi nevyslepičí a ten zbytek, buďto se v tom stejně ztratím, nebo budu jen zbytečně vyplašenej. V tomhle jsem flegmatik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonny.c Posted February 24 Report Share Posted February 24 před 34 minutami, Waya03 napsal: Tak tady ho máte kdyžtak :-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted February 24 Report Share Posted February 24 před 19 minutami, Conrad napsal: Jop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qvido Posted February 24 Report Share Posted February 24 V 21. 2. 2023 v 17:24, Honza.manta napsal: A je to tady, ideály mého mládí jsou v prdeli. https://www.novinky.cz/clanek/kultura-filmy-serialy-britsti-tri-musketyri-ve-znameni-korektnosti-d-artagnan-neni-bily-40423453#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=abtest203_personalizovany_layout_varCC&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Ty naděláš, třeba byl d Artagnan Blackoněc Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorlo Posted February 24 Report Share Posted February 24 Já bych se povznesl nad nějakou barvou kůže. Vždyť dobrý herec/herečka/ono dokáže zahrát jakoukoliv postavu. Ženské postavy bych nechal hrát muže a zase obráceně. Já se už těším jak herec zahraje přesvědčivý porod. No co, přece herečka ten porod hraje a ten stejný výkon dokáže zahrát i muž, ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted February 24 Report Share Posted February 24 Doporučuju přečíst tohle https://www.kinobox.cz/clanek/23348-tak-nam-ztmavili-dartagnana-proc-by-slavneho-musketyra-mel-ztvarnit-cernossky-herecA pak celýmu tomu humbuku přestat věnovat pozornost. Česká mediální žumpa z toho zas udělala kauzu, jako by to měla být další velkolepá reinkarnace tři mušketýru, přitom je to nějaká nízkorozpočtovka co půjde rovnou na DVD a dočká se tak maximálně premiéry na prima cool v jednu ráno po skončení Sharknado III. Celý je to jenom o marketingu zdarma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hinkle Posted February 24 Report Share Posted February 24 Tohle vypadá na příběh opravdového člověka https://zpravy.aktualne.cz/domaci/petr-hladik-rozhovor/r~e0b5599cb2c711eda3c0ac1f6b220ee8/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=737630&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted February 24 Report Share Posted February 24 Posuď každý sám podle svého vkusu https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/snemovna-fasada-chemis-ukrajina-vyroci-graffiti.A230224_094420_domaci_svm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted February 24 Report Share Posted February 24 Mozna to nekoho bude zajimat, zbrane na Ukrajine, uz jsem to sem nekdy daval, ale tady je aktualizovana verze https://vtm.zive.cz/clanky/zbrane-na-ukrajine/sc-870-a-215328/default.aspxOdesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klokan Posted February 24 Report Share Posted February 24 před 6 hodinami, Kotlick napsal: Přesně tak, já si ten výpis vždycky prolítnu, je to fajn, že vidíš, kdo se na tebe dotazuje, nic mě tam neznervozňuje. Spíš naopak vítám, že to můžu vidět. Pls jak se k tomu výpisu dostanu? Na stránce portálu to nemůžu najít. To, že jsem paranoik, ještě neznamená, že po mně nejdou ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts