Přejít na obsah

Prim Sport - Záhadné pouzdro


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 592
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pouzdro za 3550kč a nikdo to nechce. Podle mě je to jasná Čína. Vše tomu nasvědčuje, hlavně technologie výroby(tváření na dynku), folie na dynku, příšerný finiš atd. Já se o tom bavil s Ing. Hněvsou a říkal, že po zkušenosti kterou s tím má, by do Igenů nikdy nešel. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z fotiek bohuzial neide poznat, ci to v reale aspon trochu za nieco stoji, napr ako moc licuju zavity, drzi sklo a tesnia tesnenia. Pokial to nie je uplny kram, tak pre niekoho to moze byt cesta ako priviest stare olezle Igeny zas k zivotu. Ja by som popravde take prznenie dedicstva dotycnemu asi ani nemal za zle vzhladom k tomu co s tym "dedicstvom" momentalne (a vlastne cely cas) predvadzaju v Eltone.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja jedno koupil, za 3500, od nejakeho pana z Moravy pres bazos, ma toho nejspis vic a tvrdil, ze to ma z Polska, privezl mi to az pod nos

dal jsem do nej origo cifr i rucky i strojek a zapadlo to do pouzdra bez nejmensich problemu, zpracovani neni perfektni, ale neni to zase takova hruza 

tim jsem s Igenama skoncil, za chvilku, jak koukam, tady toho bude mraky :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naštěstí ta lumí je nanesena u toho noveho cifru z aukra krásně strojem.Za 40 let až ta nová lumí zestarne tak to asi bude problém rozlišit.Kdyby ty nový cifry dělali "pachatelé" ručně,tak by byly o hodně dražší.Po těch desetiletích je každý cifernik na puvodnichIgenech vlastně original díky nanášení a nestejnomernemu sesychani lumí.Chce to mít lupu a hned se to pozná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...