spacek5 Posted March 22, 2018 Report Posted March 22, 2018 Můj (zatím) poslední přírůstek do skromné sbírky jsou tyhle krasavice. Kompletní označení:EDOX GRAND OCEAN OPEN HEART (85008 357B BUIN). Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Postupně popíšu své dojmy, přidám faktická data a (snad) kvalitnější fotky. Čas je teď trochu můj nepřítel...
Leviathan Posted March 22, 2018 Report Posted March 22, 2018 mam EDOX rad aj ked tu sa netesi bohvie akej oblube. To ukoncenie puzdra limituje vyber remenov , ale no a co. pekne..uzivaj si ich:-)
spacek5 Posted March 22, 2018 Author Report Posted March 22, 2018 S výběrem řemenů máš pravdu. Poptával jsem u AD nového krokouše, protože ten, se kterým jsem to koupil, už byl celkem ošoupaný. Spolu s tím jsem položil dotaz, zda je kromě kůže ještě jiná alternativa. Odpověď negativní. Takže ani tah ani mesh, nic. Ale u tohoto modelu mi to vůbec nevadí, ten origo řemen s motýlkem k tomu výtečně pasuje.
Leviathan Posted March 22, 2018 Report Posted March 22, 2018 ak by bol problem, tunajsi Majstri by urcite zvladli usit. Alebo inde..Ja som si dal remen na INGY a PAMy usit u Martustrap (Andrea Tugas)
Recommended Posts