lib Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Ano je to mozny, jsou to Lange 31 a natahuji se klickem ve spodni casti. A kde je tam schránka na ten klíček? Všechno potřebný rád nosím při sobě.
Baker Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 (edited) A kde je tam schránka na ten klíček? Všechno potřebný rád nosím při sobě. Na ten dostanes takovy spagat Edited April 17, 2008 by Baker
lib Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Na ten dostanes takovy spagat Perfektní! Návrat do dětství. To jsem taky nosil klíče na krku.
landeron Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 nazdo, keby........ja by som siel do nich -uzasne
Michal Petrán Posted August 10, 2014 Report Posted August 10, 2014 Ještě k těm 31,schodou okolností je vlastní můj kamarád,první co mne překvapilo je váha,na běžné nošení fakt mazec,ke klíčku-to je sám o sobě šperk,funguje to jako momentový klíč a na natažení je opravdu potřeba vydat značnou sílu,upozornění od lange,při ztrátě cena klíčku cca120 tisíc....
Roland Sands Posted April 13, 2025 Report Posted April 13, 2025 Narad bych zbytečně zakládal nové vlákno... tak to šoupnu sem. Tohle se opravdu povedlo... of the Road. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 2
Recommended Posts