shewcza Odesláno 29. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Jo ty bych taky klidne vzal znovu, ale tohle jsou v podstatě nejlepší univerzály co jsem měl. Jdou k saku, k plavkám, klidně i k montérkám a nikde nebudou dělat ostudu. To je jejich největší devíza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 31. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Na procházce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 31. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 31. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Tyhlé západovky mám rád. Mně se předevčírem taky poštěstilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Krásný fotky tu máte, pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Spb149 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Jsem si nikdy nevšiml, že ty ručky jsou napůl broušené a napůl leštěné (ostatně jsi mě na podobnou věc upozornil u SARXů) a osobně by se mi zde líbily asi víc v celobrusu . A jen jeden takový tip, zkus odlesk zakrýt třeba černým papírem nebo rukou, světla i tak bude dost a cifr bude černější a indexy budou výraznější (nebo prubnout i polarizák). Každopádně mě tyhle kousky fakt berou a dokázal bych si je představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Díky někdy to vyzkouším, každopádně tohle je před HS portálem a ten bych težko zakrýval nebo jsem nepochopil jak to myslíš, což bude asi ta nejpravděpodobnější verze Tady aktuální sestava posledních přeživších, když nepočítám Primky, Poljoty a géčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Moc pekne fotky, ostatne jako vzdy. Ta luneta na spb149 je brousena keramika nebo je to jiny material?Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 @Jenkiz díky. Je to nerezová luneta bez vložky a nějaká povrchová úprava s kruhovým brusem. Něco jako na MM300, ale díky tomu, že není lesklá, neposkrabes ji o rukáv mikiny. Sám nevím co to přesně je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 V 31. 12. 2020 v 18:03, shewcza napsal: Krásné fotky tady ve vlákně. Často sem chodím. Není to náhodou oppidum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 @JMK díky. Je to Třebovské hradisko. Něco si tu zase odložím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Ocw-s3001c-1ajf limitka 1000ks k 10. výročí Oceanus. Ručně leštěná keramická luneta s šestnácti fazetami, leštění zaratsu, titan, neviditelné sklo, moderní šesti motorový modul, který dokáže současně zobrazovat 3 režimy, 3D ciferník neuvěřitelné hloubky, Multiband 6, solar, skvělý a originální náramek.. To vše a mnohem víc je Casio Oceanus z řady Manta. Kluci japonský prostě umí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Ted jsou jedny svetly Oceanusy na bazosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 @Dantechno jj to jsou ty pomněnkový, to už je na mě moc homo, ale jsou za dobrý peníze, to zase jako jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Jestli myslíte ty T2600, tak já jsem jedny (S2400) s bílým cifrem měl, ale přišlo mi, že to tolik nevynikne (taky tam je asi čirý AR). Čím tmavší, tím mi přijdou lepší. @shewcza: Nemáš tam náhodou nějakou fotku těch G1200? Podařila se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 @_lip_Jj jsou to ty T2600, ale nějak mě nevzaly. Mám jednu a není špatná, ale nevystihuje krásu těch hodinek v reálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se