PavelSch Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Nedávno jsem dočetl knížku o stoickém přístupu k životu. Zjistil jsem, že jestli se někde tahle filozofie nikdy neuchytí, tak je to právě na chronomagu. Proč? Protože jedním ze základních bodů je "být spokojený a milovat to co již vlastním a netoužit po věcech, které si myslím, že mě udělají štastnějším, protože (světe div se) neudělají" Takže Jardo, chtělo by to ty Miceyho Orisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 před 14 hodinami, shewcza napsal: To by nešlo, mám Vás kurva rád kluci! A my tebe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Kolik mají Lug to Lug ty Orisky, vypadá že sedí parádně Jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 @PavelSch Ty jsi dobrý pokušitel @semi001 Papírově 50mm, ale reálně jsou daleko pohodlnější než např. nové seamastery, které mají tuším o jednu desetinu milimetru víc. Na ruce je ten rozdíl opravdu propastný v neprospěch smpC. Může za to hlavně integrovaný náramek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 50 mám hranu, ale jak říkám na Tvé ruce fakt paráda Těším se na další fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Dnes s GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Orisky sú už fuč, čo máš nové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Nepředbíhej událostem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Jsem si teda myslel, ze ti vydrzi dyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Ty Oris byly dobré... škoda..... jich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Coooo? On je už prodal? O:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Podľa mňa Jarda bude pokračovať tak, že už tie hodinky ani nerozbalí, ale len ich vyzdvihne na pošte a rovno pošle novému majiteľovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 (upraveno) @AndyAaron Já taky Ondro @Akam Máš pravdu, ale potřeboval jsem uvolnit místo pro něco lepšího (alespoň z mého pohledu) @tomas.helisek jo a už mám i náhradníka @Diablo1st i to se už stalo Představuji Vám dvojku o které jsem ještě nějaký rok zpět ani nesnil a měl bych Vás za blázny, kdyby jste o nich přede mnou pouze mluvili, ale dneškem se to splnilo. Jsou jako jin-jang. Každé úplně jiné, ale pro mě každé dokonalé a společně jim v podstatě nic nechybí. Upraveno 4. února 2021 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Nenapínej!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ať je to co chce, schvaluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 To bolo jasne ze GS vlna bude pokracovat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Odkedy dáva Invicta také pekné krabice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 (upraveno) Tak šup!... Neříkej, žes je ještě nevybalail Upraveno 4. února 2021 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Tak jo kluci. Jak jsem psal, jsou jako jin-jang, každé úplně jiné ale spolu se snowflaky mi dávají velký smysl. Na poslední fotce vypadají menší jak Snowflake, ale je to mobilem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se