Přejít na obsah

Shewczovy nesmělé fotopokusy


shewcza

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dost hodinek se mi ani takhle společně nepodařilo zachytit, takže to nejsou všechny kusy, jen takový výcuc.

 

Žena říkala, že už žádný vývoj nepotřebuji :-D

 

Čím jsem služebně starší, tím víc mě to začíná táhnout k Rolex Sub.

 

 

Tady bych chtěl poděkovat Andymu, že mi tenkrát rozmluvil nákup Steinhartu, dnes mu dávám za pravdu, byla by to slepá ulice, dlouho by se neohřály.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Moc hezke, fotky 4, 8 a 12 jsou fakt bozi! Gratulka k nove akvizici, moc rad sem chodim :clap:

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tyhle Oris by mě taky bavily. Pěkné to tu máš.

Jinak ty GS jsou tvoje TOP hodinky! 

A ještě dotaz. Tak nějak oba ujíždíme na potápkách, no a já poslední dobou nemůžu dostat z hlavy Doxa Sub. Jak to máš s Doxama ty?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

GS už nemám, jsou to bez pochyb skvělé hodinky, ale nějak jsem nemohl vydýchat na hodinkách za 100+ materiál lunety, která se poškrábe i o lem košile, otřesnou sponu a náramek. Spona je stejně vysoká jako pouzdro. Když jsem to shrnul, ty hodinky mi nepřinášely nic navíc oproti MM300 a ty můžeš pořídit za zlomek ceny. Co bych naopak vyzdvihl je pouzdro a strojovna.

 

Nechci tady rozbouřit vášně, je to jen můj pohled na věc. Určitě se do vod GS vrátím, ale k potápkám jedině až bude keramická luneta (nebo klidně i hliníková, všechno lepší než tohle) a jiná spona! Pořád uvažuji nad snowflaky, ale jsem lopaťák, chodím pořád jak šupák, proto u mě takové hodinky nemají velké využití. K takovým příležitostem mám sarxy a plně mi na všechno dostačují. Proto inklinuji k potápkám. MM300 jsem neměl prodávat s odstupem času to vnímám jako velkou chybu, ale není všem dnům konec.

 

Doxa Sub je pecka, mám je na seznamu, bohužel ještě nepřišla řada, ale jednou se určitě shledáme.

 

A děkuji kluci :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty Brajtle zatím gut Martine, nikdy jsem nic od Bé neměl, tak jsem to musel zkusit a taky jsem potřeboval na Matějské zapadnout :-) Zatím asi nejpohodlnější hodinky co jsem nosil, díky nízkému profilu pouzdra o nich na ruce prakticky nevím. Míra má už jen jedny, je to troškař.  :cheers:

msg-21215-0-50139200-1550785062_thumb.jpeg
Upraveno uživatelem shewcza
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm, zajímavé info o těch GS, v tom případě chápu prodej. U MM300 si zas říkám, že mi nedají o moc víc než moje suma ;-)

Kdybych měl BB, tak bych asi rlx suby nezvažoval, pouze pokud potřebuješ nějak víc dávat najevo (nebo hrát) svůj společenský statut. Ale to je jenom můj názor, jinak samo že suby jsou ikony, jenom lidi co je nosí z nich dnes dělají něco, co mě trochu odpuzuje.

Každopádně Doxy jsou stále hodinky pro fajnšmekry a myslím, že to furt nejsou hodinky pro pozéry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě k těm rlx sub, nechtěl jsem říct, že všichni co nosí rlx jsou pozéři!! Jen je prostě nosí hodně lidí bez vztahu k hodinkám a mají je na zápěstí jakože me too.

Jinak třeba rls exp I. bych tuze rád jednoho dne vyzkoušel;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to jak píšeš, já si je rozhodně nechci pořizovat abych si něco sobě nebo někomu dokazoval. Jsem jen hodinkový fanda a zkusit se má všechno, tak chci zjistit co na tom všichni vidí a je možný, že to dopadne jako s těma GS. Hodinkami se nikde nechlubím (vyjma IG kde jsem relativně inkognito a fóra kde jsou podobní "blázni") . Kdybych měl neomezený rozpočet, tak hodinky ani neprodávám, bohužel tomu tak není a chci toho vyzkoušet co nejvíce. Časem se uvidí a třeba se k těm TOP kouskům vrátím a budu mít jen výběr mých TOP hodinek a to má každý individuálně. Nějak na Rolex nespěchám, ale časem tam asi skončíme všichni a kdo ví, třeba mi to nesedne a zase se vrátím někam jinam.

 

Teď mám zrovna takové období, že se motám v kruhu a nevím co-by. Naštěstí tím jak se vylepšuje počasí, tak na to nebudu mít už čas ani myšlenky, ale v zimě pravděpodobně zase přijde na řadu ten kolotoč s hledáním těch pravých. :clap:  Možná je mám právě na ruce, ale nepředbíhejme, to ukáže až čas.

Upraveno uživatelem shewcza
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau Vlado, já nejsem žádnej mistr, spíš takovej šoustal ;-) je to přesně jako píšeš. Někdy vytahuji i zrcadlovku, ale to jen opravdu na záběry, kde by mobil neobstál např. dopad kapky. Jinak přirozeně vítězí moje lenost :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...