Přejít na obsah

Shewczovy nesmělé fotopokusy


shewcza

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 2 týdnech...

Díky kluci za pozitivní ohlasy, dnes to bude zase z jiného soudku.

 

Vortex- Tempus: dobré oko ;-) a děkuji

 

-----------------------

 

No jo, no jóóó, už to slyším! Hanba Ti! Zrádce! Podporuje fejkaře! Fuj!...

 

...když se odprostíme od naprosto zřejmé inspirace (kompletně obšlehlé hodinky) tak za daný peníz získáme solidně zpracované hodinky. Nebudu se tady obhajovat nesmysli, že jsem je koupil na zkoušku jestli mi budou sedět LV, nebo že Rolex nedělá LV bez datumu. Ne, nic takového! Prostě jsem je uviděl v inzerci a bez myšlenkovitě koupil. Bylo v úmyslu, že je budu tahat na stavbu, že to budou úplný jebky. A víte co? Ono to vlastně jebky jsou, ale obstojně zpracovaný, celkem pěkný a chodí taky dobře (+5s). Přišel jsem na to, že by mi jich bylo líto. Konečně jsem si mohl vytvořit vlastní pohled na homage/vykrádání atd. Na co jsem vlatně přišel? Přišel jsem na to, že v podstatě o žádnou zlodějinu ani nemůže jít, protože ty hodinky které parazitují na slavném příbuzném oslovují úplně jinou cílovku.

 

Tak a teď do mě...

post-21215-0-79764900-1571070725_thumb.jpeg

post-21215-0-99082700-1571070777_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nie všetci máme na originály nie? Aspoň to nie sú fejky. Sám som mal Davosa Ternos, ktoré sú v spracovaní (aj cenou) ešte troška vyššie od Tisell a bol som s nimi veľmi spokojný. Bohužiaľ padli za obeť chronobundu.  :lol2:

Upraveno uživatelem Diablo1st
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodinky jsou to pěkný a musím se přiznat, že jsem o nich před pár lety trochu uvažoval. Odradil mě ten nápis TISELL. Připomíná mi to BIRELL. Tváří se to jako pivo a přitom je to jen taková napodobenina, která nemá koule.

Bejt tam nápis ORIENT, jdu klidně do nich. Cigaretový logo mi vůbec nevadí :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fotky standartně parádní a k hodinkám asi tolik - můj pohled na věc- vadí mi fejky kde se někdo snaží navodit dojem, někdy hůř a někdy líp,že se jediná o original. Pokud je na cifru jinej nápis tak jsou to pro mne prostě hodinky. Orlíky se taky inspirovaly u Omegy a mohli by jsme se všichni posrat kdyby jsme na ten fejky někde ve vetešnictví narazili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Popravdě jsem ani nečekal, žádné pochvalné komentáře, není to ani nic k chlubení, ale přišel bych si jako srab, kdybych je koupil a dělal jako že nic. Podle mého se mohou směle srovnat se Steinherty za polovinu ceny Steinhertu.

 

K tvé otázce Martine - těžko říct. Kdyby ses mě zeptal před dvěma roky jestli bych si koupil Sinn, Christopher Ward taky bych si klepal na čelo. Prostě zvědavost byla silnější, nic jsem neplánoval ve smyslu- hele koupím si napodobeninu rolexek ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je jistě pravda, ani se nechystám je nějak protěžovat, chtěl jsem je vyzkoušet. Chtěl jsem si udělat názor, ten jsem si udělal, takže účel to splnilo. Myslel jsem, že je budu mít jako takové otloukánky, ale byla by to škoda, takže s největší pravděpodobností budou brzy v inzerci, protože radost mi dělat nebudou a o tom to přece je!

 

Stále však platí, že tohle je lepší volba než Steinhart ocean one a to ve všem a za polovinu ceny...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...