Přejít na obsah

Shewczovy nesmělé fotopokusy


shewcza

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tyhle becka jsou jeste v ramci becek celkem v pohode. Mel jsem je parkrat na ruce a jsou i prijemne nizke a pohodlne. Akorat mi to k tobe uplne nejde. Ale zase te v tom chci podporovat, protoze pak je sance, ze mi ty GS divery treba pustis :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Harwey díky 

 

@AndyAaron popravdě já Béčka nemusím vůbec, ale jak vidno snažím se s tím bojovat. Je to prvoplánově okázalé, ale to jsem možná teď potřeboval. Blíží se jaro a začínají se množit hormony :D. Tyhle už jsem jednou měl asi tři dny a rozhodl jsem se dát jim ještě jednou šanci na svůj "wrist time" ve velké konkurenci. Je to jak píšeš Ondro. Papírově velké hodinky 43mm, L2L 52mm -což už je fakt dost a vnímám ho pro své zápěstí jako absolutní strop. Na druhou stranu díky výšce a nízkému těžišti se nosí vážně pohodlně o čemž si mohou např. nové bondovky jen nechat zdát (na mé ruce). Čím jsem starší, tíhnu více k tomu pohodlí a už mi ani moc nevadí, že je spona trhací z vylisovaného plechu, naopak. Jsem rád, že mě nikde netlačí, když se potápím za klávesnicí. Z Béček se mi vždy líbily Chronomaty a Navitimery, ale tam už by to bylo na mé paceně asi trochu komický. Tyhle maj všechno co plnotučný Béčka maj mít a pořád je to za "lidovou" cenu. Tak uvidíme, dejme jim šanci si to svoje místo vybojovat.

 

Fotka pro posouzení velikosti. Přiznávám, že je to opravdu na knop, ale pořád myslím velikostně ok. Momentálně mám zápěstí 18.5cm lovečáku v létě 19- 19.5cm po vydařeném obědu ;)

20210217_094821-01.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je moře pěkných hodinek, netřeba se upejpat se, třeba zkoušet vše co osud postaví do cesty. Pro někoho dream watch pro jiné psí gule. A tak to má být, tak je na tom to krásné. Mimochodem jdou +2s/ za 24h to taky není zlý ne? Nejsou to hodinky pro všechny, vzbuzují kontroverze, poutají pohledy a všetečné otázky. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...