Přejít na obsah

Shewczovy nesmělé fotopokusy


shewcza

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 20 hodinami, tomas.helisek napsal:

Ehm že já vyhrabu tvou větu u Tudoru...😅😅😅

Jinak samozřejmě chválím - lepší než B.

Vím co jsem psal a fakt jsem si i myslel, že Tudor už ne, ale cesty chronomagora jsou nevyzpytatelné. Já se v tomto ohledu musím Breitlingu zastat. Myslím, že to jsou originální hodinky se svébytným designem, který každý pozná na první pohled, což uznávám, může být pro mnohé i nevýhoda. Jasně lesknou se jak psí kulky, žádné střídání lesku s brusem, co máme tak rádi, se nekoná, ale to všechno vyváží svým charakterem. Každé hodinky jsou svým způsobem zajímavé, pokud se nesníží k tomu všechno okopírovat a mlasknout na to svoje logo, a je jich tolik, že cesta chronomagora zdá se býti nekonečnou. Pořád zajímavé hodinky přibývají a není v mých možnostech za jeden život stihnout všechny co bych zkusit chtěl.

 

 

Tady zdá se býti všechno v pořádku 🙂

20210322_083636-01.jpeg

20210322_083630-01.jpeg

20210322_083641-01.jpeg

20210322_083557-01.jpeg

20210322_083548-01.jpeg

20210322_083527-01.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fotky špičkové (Shewczo, Ty a Sphinxx jste fotograficky jinde :rolleyes:). Tudory pěkné, ale ten cifr - indexy, logo, atd., se mi líbí o něco víc na těch Breitlingách, ale jde o můj názor. Podstatné je, aby jsi byl spokojený ty, to je jasné :speak_cool:!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Radek Cigi Díky Radku, tvá slova mě těší, ale být Davidem, tak bych se urazil :lol2: Je to přesně jak píšeš, důležité je aby byl spokojený majitel. Přiznávám, že s Tudory to nebyla láska na první pohled, ale každým dnem se to lepší. Chtěl jsem je vyzkoušet a přišla ta správná chvíle. Netroufnu si tvrdit ani po nějakém čase, které hodinky jsou lepší a vždycky to bude čistě subjektivní dojem majitele. Na rychlé soudy už si dávám trochu pozor, protože většinou to bylo z nadšení z nového kusu, ale po nějakém čase jsem to neviděl tak jednoznačně. Narážím třeba na Ward vs. Oris, kdy jsem to tenkrát Orisu (sixty-five) celkem natřel, s odstupem času mě to mrzelo a dávám si na to už pozor ;)

20210322_101339-01.jpeg

Upraveno uživatelem shewcza
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za reakci, Shewczo, Davida si určitě brzo udobřím nějakým hovězím pamlskem :speak_cool:. To, že tady někteří z Vás točíte takové pěkné kousky, které ještě okomentujete vlastními postřehy podpořenými špičkovými fotkami, je přínosem pro všechny členy fóra a za to Vám patří dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Dokusan pravda, pořád jsou na seznamu, tak snad se někdy zadaří. Když už GS jsou neprodejné, tak by jsi mohl pustit suby 🙂

 

@AndyAaronplánuji spíš okruh rozšiřovat :)

@belo696 díky, jsou vážně skvělé. Myslím, že na živo ještě o mnoho lepší než na mých fotkách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...