Přejít na obsah

Shewczovy nesmělé fotopokusy


shewcza

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tyjo Jardo! Tohle jsem nečekal, parááááda!!! Ale souhlasím s kolegou přede mnou. GS je velká konkurence a poté co jsem shlédnul naživo Snowflaky, začíná mi v hlavě hlodat červíček o další restrukturalizaci hodinkovnice. Zatím to je slabý, ale kdo ví... Čuchám totiž, že fakt začínám bejt saturovanej a ty Snowflaky jsou aktuálně jediný, který mě poslední 4 měsíce přitahujou. Jinak mám klid.

Edit: jo a samozřejmě první dojmy, taky jsem zvědavej. A jak dlouho tipuješ, že vydrží? :D

Upraveno uživatelem Radik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky kluci! První dojmy se těžko popisují, to totiž nejde popsat. Není to o tom, že bych si sedl na zadek ze zpracování, ale ty hodinky potažmo značka má kolem sebe takovou zvláštní auru, alespoň pro mě, a přesně ta na mě dýchne při každém pohledu na ně. Nutno podotknout, že jsem to cítil ze všech "R" co jsem kdy měl v ruce. To Ti Grand Seiko nedá, nebo mě teda ne, ale na druhou stranu musím objektivně přiznat, že GS na tom bude zpracováním asi o chlup líp. Nicméně to mi nekazí radost z nových hodinek, protože po dlouhé době zase zažívám srovnatelnou radost jako když jsem koupil své první automaty od Radka.

 

Myslím, že mi vydrží dlouho, celkem jsem se už vybláznil a asi už i stárnu, protože mi něco uvnitř říká, že potřebuji ještě "Moony". Ano ty Moony o kterých jsem vždycky tvrdil, že bez toho příběhu by to byly hodinky po kterých neštěkne ani pes. Asi už jsem starej přátelé...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@_lip_ díky, mám z nich opravdu velkou radost. Nechci předjímat, ale myslím, že si je budu chvilku užívat. Udělám nějakou čistku a zase půjdeme spolu na další cestu 🙂 Znáš to, koupíš dvoje želvy, jedny Suma, samuraje, potom to prodaš a koupíš mm300 a tak furt dokola, ale hodinky se furt mění. Není to krásný? :)

 

@honza71 díky. Záleží jak se to vezme. Mě oslovují právě tím, že jsou nevšední, miluju ten zelený safír a nesnáším kyklopa. Takže jsem měl v podstatě jen pár možností co připadají v úvahu. Další možnosti už jsou v řešení, třeba se dočkám, než budu mít vousatý děcka 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To ne, já myslím, že jako chudej čeledín ze šroubárny jsem na svém maximu :) myslel jsem spíš ještě nodate suby.

 

Děkuji za gratulaci. Nová várka fotek nevím kdy bude, jelikož jsem si hodinky dopřál k "půl kulatým" ale ty mám až příští rok. Navíc potřebuju nutně prodloužit náramek a nemohu na to sebrat odvahu, klepu se jak prvorodička. Takže budu muset poprosit někoho zručnějšího s pořádným nářadím. Je to trochu ostuda, vím, ale fakt se na to necítím. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Jsme v izolaci, takže nuda (díky bohu). Krátíme si dlouhou chvíli, jak to jen jde.

 

20211127_125609-01.thumb.jpeg.02d398801c748d0083e65cb4fe979c3a.jpeg

 

Díky tomu, že nevím co s časem, tak jsem konečně sebral odvahu a prodloužil náramek na milgách. Dokonce jsem u toho ani nic nepodělal. Kéž by to tak měly všechny hodinky. Nesnáším systém "pin and collar".20211127_135037-01.thumb.jpeg.8873dff1a21447c316f827315900fb59.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Diablo1st přesně jak píše @RadikR.

Na hodinky ani na náramek bych kladivo nikdy nevzal. Nemám rád ani to plastové "vytlačovátko" snad víte co myslím. Několikrát se mi stalo, že jsem ten pidi "collars" hledal po zemi, naštěstí už nemáme koberce, ale bývávalo a to byla teprve legrace. Na Seika jsem uz i dokupoval. Přijde mi to moc násilné a nešikovné, když to jde vyřešit tak jednoduše - šroubky. Jasně, je to těžší na výrobu, zdražují se tím hodinky, ale ten komfort je k nezaplacení. Úplně nejlepší to má za mě sinn, používají inbus, kterým ten náramek můžeš poškrábat o poznání hůř než ostrým šroubovákem.

@Dokusan dík Martine, jsou skvělý!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Úplně nejlepší to má IWC kde nepotřebuješ nic :)

Pamatuju si jak jsem jedou někomu pouštěl Moony na origo 1171, předání v nákupáku ve Starbucks. Dával jsem k tomu i to plastový vypichovátko a on mě uprosil abych mu ten tah upravil na místě a přidal dílky. Takže pod hnusným světlem v obchoďáku, s manželkou a dalším člověkem u stolu v plným Starbucks. No nějak jsem to dal ale teklo že mě jak z prasete a večer jsem mu ještě psal smsky ať ti ten tah zkontroluje pořádně. Pak jsem se v noci budil a zdály se mi sny, že mu ty hodinky někde spadly kvůli tomu tahu.

Každopádně super milgy, někdy bych je zkusil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...