Přejít na obsah

Shewczovy nesmělé fotopokusy


shewcza

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Ty lesklé plochy to je ráj pro vlásečnice. Z žabí nohy zase nejde dostat bordel, ale jinak si nestezuji. V podstatě nic jiného nenosím. Střídám to s béčkama a docela jsem se vyklidnil, nepamatuju takhle klidné léto. Aspoň teda co se týče hodinek 🙂

20220904_181309-01.jpeg

20220904_181331-01.jpeg

20220904_180924-01.jpeg

20220904_181156-01.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 minutami, shewcza napsal:

Poslední dobou mě to začíná strašně táhnout k BB36. Řekněte mi někdo, že je to hloupost. Co @LovecK ? Na Tebe bývá spoleh. 🙂

paradne fotky. krasne sa pohras s detailami  a hodinky samozrejme vsetky zaujimave...

BB36 su super hodinky, ked som mal na ruke OP36 aj exp1 36 2022, nelutujem ze som zobral tieto BB. ale je to vec stylu a vkusu. napriklad zene ani dcere sa absolutne nepacia. Ja som sa v nich nasiel.
Objektivne - vypracovanim a pocitom na ruke s Rolexom velmi podobne. viac sporty look, mnohym pride ten diver cifernik nepekny. lumi silna, citatelnost podla recenzii v noci lepsia ako expy alebo OP (ak ti na tom zalezi).
Spona ma mikroregulaciu na tri moznosti posun po 3mm, ale nedodavaju poldielik (da sa aftermarket) a moze byt problem dostelovat na pozadovanu velkost. zase ale oproti starsim RLX to v tej spone nemusis posuvat toolom ale staci sparatko alebo spendlik ci vypichovak na simkarty z telefonu. Na ruke nad 18cm uz moze byt naramok aj so vsetkymi dielikmi pritesny. ne-inhaus moze niekomu vadit, ja to beriem ako plus, vypracovanim spickovo kvalitne hodinky so strojcekom ktory uplne v pohode akceptujem. myslim ze coskoro tuto bezlunetovu BB radu inovuju tak ako spravili so S&G, daju tam ten inhaus a mikro do spony a cenovku o 1-2k e vyssiu...

DSCF9843.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@MíraMíra To mi vadilo dřív, dnes to vnímám spíš jako výhodu. Protože servis udělá téměř každý a náhradních dílů všude hromada. S rezervou taky problém nemám, protože hodinky střídám většinou tak jednou týdně.

 

@Ivanhoe34 Díky. Mojí ženě se taky absolutně nelíbí, ale od jisté doby se jí neptám na to co se jí líbí :lol2: Taky si myslím, že je jen otázkou času in-house i do bb 36/41 steel, ale cenovka už bude někde jinde.

 

@LovecK Ty jo, tak to jde úplně mimo mě. Tím se mi opravdu netrefily do vkusu, ačkoliv uznávám, že krom exteriéru jsou to parametry excelentní hodinky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...