Přejít na obsah

Grand Seiko SBGR029


Dantechno

Doporučené příspěvky

Fajnové. Nebyly by moje první volba, ale zase mají docela odlišný charakter. Já se vždycky bál tohohle typu indexů, chtělo by si to ponosit. Docela mi pár rysy připomínají některé Citizen Chronomastery - tříčlánek plus trochu useklé nožičky plus mezi koncovku a pouzdro předstupující "límec". Docela bych si to porovnal, škoda, žes je neměl už před dvěma týdny :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdojinej: Joo to byly casy. SBCM023 naprosto perfektni a dostacujici hodinky (mozna az na plechovy koncovky tahu). Bohuzel clovek je rozezranej, nevi co chce, s nicim není spokojeny. Stejne uz to uplny uspokojeni neprijde.

 

dr.sphinx: Tak třeba to ještě stihneme ... ty omrknout tohle a ja třeba chrona. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele zkousel jsem to ,kvůli tobe, i na levy..  Nevidim problem. Asi taky ale pujde o typ zapesti a nastaveni tahu - chtelo by to vyzkouset. Ale nemyslim , ze to bude nejak vadit. Nemaji pruhled, takze jsou docela nizky, proto se ale taky fajnove nosi - korunka je, koukam, tak 5 mm nad rukou a ochrana netrci nijak prehnane z pouzdra.

 

EDIT: Na vetsine mych fotek ta ochrana korunky vypada mnohem vetsi nez je ve skutecnosti. Tim jak to fotim mobilem a ona je hned v popredi ...

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...