Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

rozhodl jsem se poprvé modifikovat Seiko SKX. Jedná se o základní jednoduchou modifikace: výměna lunety, nalepení vložky na novou lunetu, výměna skla a tahu. Všechny díly mám u sebe.

 

Sháním hodináře který by mi to všechno dal dohromady a případně i ověřil vodotěsnost. Vzhledem k tomu, že jedná se o zcela nové hodinky a hodnocení hodinářství v našem městě jsou jedna horší než druha musím se obrátit na forum.


Mohl by někdo doporučit ochotného hodináře, který už má zkušeností s modifikaci Seiko SKX a je schopen kvalitně a rychlé tyto hodinky poskládat? Ideálně v Brně.

 

:helpsmilie:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

ahoj,

s lunetou by ti mohl pomoci někdo zdejší, spousta lidí si to dělali sami, to samý tah. Co se sklíčka týká, mohu s klidem doporučit hodináře pana Bradu ve Strašnicích, kontakt níže. Před rokem mi měnil sklo u monsterů, bylo to do dvou dnů, za tuším 300,- vč tlakovky. Tah ti zkrátí a vymění samozřejmě taky, lunetu bych řešil dodatečně.

 

http://www.hodinar.unas.cz/menu6.htm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den,

 

můj muž provádí kompletní modifikace Seiko hodinek, v současnosti pro známě, ale může pomoci i jiným nadšencům s jejich modifikacemi. Soustředí se na  modifikace SKX007/009, modifikace Seiko Turtle má v plánu v budoucnu. Při modifikaci používá nástrtoje Bergeon. V rámci modifikací umí výměnu skla, ciferníku, ručiček, vymezovacího kroužku, lunety a lunetové vložky. Zatím nedělá výměny strojků. V případě, že byste si modifikaci chtěli udělat sami a nemáte potřebné nástroje, muž prodává originální Seiko nástroje a další doplňky jako třeba silikonový olej s aplikátorem. Je z Prahy. Ozvěte se, rád pomůže.

 

Fotografie budou k dispozici, nyní na vyžádání emailem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...