Jump to content

Oprava kapsáčů ve Švajcu

Recommended Posts

Kucí jdu na Vás s prosbou...

již nějakou dobu se mi v šuplíku valí staré Longines kapsáče, u kterých sem odkládal generální opravu.. jedna se ho hodinky z roku 180* na které si dle inf. Zde nikdo netroufne a nejsou k mání již orig díly. Dostal sem od AD kontakt na Longines, kde sme celou situaci nějak z rychlíku prodiskutovali a dostali se víc jak k uspokojícímu závěru...

Ale .... Jelikož toto bude má potencionálni první oprava za hranici CZ. Tak bych se rád optal zkušených na nějaké rady v této problematice..

- posílat pomocí A.D, či na vlastní pěst (když ano kým, jak atd )

- na co si dát případně pozor, co si podchytit atd.

Prostě abych byl krytý po všech stránkách a nemusel po dobu lazeňského pobytu být vedne vnoci nervózní a usinat s obavou...

Předem dík za jakýkoliv postřeh.

L

Hodinky nikdy nepoznali tuto péči... koupil sem je ve zbidačeném stavu. Vyčistí sem je jak na povrchu, tak uvnitř a na cifru... jen do strojku si netroufnu sahat... mám tam prasklý vlásek a zdá se mi komplet nějak divný můstek, něco zatuhleho a nejde mi to kuličkou natáhnout ( nebo to je natáhlé a nechce se to rozchodut ) tuto neduhu vidím v poškozeném můstku ... Ale je to jen můj osobní názor, nepovažuji se za experta hodináře ....

jinak fotto ti pošlu v SZ - Res. Odkaz zde, v postech... foto již u sebe uložené nikde nemám ...

a proč se do toho nechtějí pouštět opravdu nevím ...

• 4 weeks later...

Zatím nijak. Ještě jsem je neviděl . Jsou někde na cestě ke mě možná :hannibal:

Edited by Jiří9

• 2 months later...

příspěvek č09    prosím o smazání , už se mi to nepodařilo včas . Nejsem oprávněn . díky Jirka

Edited by Jiří9