Axel Odesláno 1. března Nahlásit Odesláno 1. března před 8 hodinami, Tomak napsal: Na vyzkoušení u Dušáka A Tobě se zrovna tyhle líbí..? Příjde mi, že ty černé nad Tebou hrají jinou ligu.. Hodně zvláštní kombinace.. Materiálů i barev
Tomak Odesláno 1. března Nahlásit Odesláno 1. března před 1 minutou, Axel napsal: A Tobě se zrovna tyhle líbí..? Příjde mi, že ty černé nad Tebou hrají jinou ligu.. Hodně zvláštní kombinace.. Materiálů i barev Samy o sobě jsou zajímavé a krásné, ale na ruce na mne použitou (ne)barevností působily nevýrazně a rozhodně bych si je nevybral. Ze současné produkce mne nejvíc oslovuje s nimi současně vydaná černá varianta. Hliníková vložka lunety se mi líbí víc než lesklá keramika a v anodizaci bude i dobře odolná. 1
EpsteinBarr Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března Tieto su uplne super. Nebyt He ventilu, urcite by som o nich uvazoval. A mam vyskusane, ze zial, heliak u mna neprejde. Skoda.
Vladino125 Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března Tieto su uplne super. Nebyt He ventilu, urcite by som o nich uvazoval. A mam vyskusane, ze zial, heliak u mna neprejde. Skoda.Popravde taktiez nechapem krok preco heliak napr. este o nieco predlzili a nezapustili ho do puzdra ako bolo napr na Planet Ocean starych (jedine len to ze su to potapky a manipulacia je o nieco komfortnejsia). SMP:PO:
adam.ra Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března Po dlouhé době. Skoro bych zapomněl jak jsou krásné.
student Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Ahoj, v kapse nosím tento týden toto: Student 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se