Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?


farkyostrava

Doporučené příspěvky

To su zvedavej jak dlouho mi vydrzi tentokrat ;)

Ale jako jsou fajn-ne ze ne...skoro jak cerny vlnky.. ;) :) a uz to zas jede..

 

Kterým by si dal přednost? modrým SMPc nebo modrým SMP? :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 9,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ty jo-tohle je otazka,kterou resi kazdej kdo přičichl kouzlu hodinek co nosil bond ;)

Zalezi asi na co to chces...keramiky asi praktictejsi na noseni-tolik se to neskrabe,ale chybi vlnky...pro keramiky je i lepsi sroubovaci tah a po dokoupeni i spona s mikroregulaci...

Pred pul rokem bych rekl i to,ze smpc jdou v pohode koupit,ale nastupem noveho modelu budou za chvili nedostupne i ty keramiky...

S ohledem na cenu treba techto vlnek (uz skoro stejna jak u keramik) je to vylozene o preferencich kazdeho soudruha ;)

A to je asi vsechno no...ja ted preferoval vlnky,ale za pul roku tomu muze byt jinak ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes druhý den na ruce. Zcela férově přiznávám, že minulá generace byla o fous pohodlnější. Je to už kus hodinek a pouzdro (zapouzdření, ať jsem přesný) je vyšší. To z důvodu inhouse kalibru. Heliák nepřekáží. Vlnky se chovají různě. Když na ně zasvítí sluníčko, jsou to rýhy jako kráva, jinak decentní a jemné. Co se týká průhledu, tak ten je z mého pohledu jednorázová záležitost (koukneš a vidíš) a jinak u všech divers v zásadě na hovno...jenom je zbytečně zdražil.

 

Teď se tu krásně vedle sebe ukazují starý, novější a nejnovější SMP a nemůžu si pomoct, ve srovnání s těma novejma mě starý (byť to jsou už asi ikony) stále neoslovují a datumovka na bílým pozadí mně přijde jak pěst na oko. Dřív mně to nějak nevadilo, ale teď to nedávám. Na můj vkus se mně nejnovější líbí fakt nejvíc. A v modrý. Asi je to právě ta jejich pestrost, co mi pořád nedává spát. Navíc datumovka přesunutá na pozici 6 to opět o kus pozvedla. Na druhou stranu souhlasím, že průhled na strojovnu si mohli odpustit, ponechat klasický plný dýnko s koníkem, tak by byly dokonalý. No... pokud bys je časem pouštěl, zkus se mě pls zeptat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Achjo a je to tady, zase pokoukávám po modrých SMPc :( kdo by je chtěl pustit tak je velmi rád vezmu zpátky. Moje první dražší hodinky byli bondovky 2541.80, a další z řady bondovek pak právě SMPc bez vlnek, měl jsem už několik značek ale Omega si mě drží zuby nehty  :boxing:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozřejmě hesalitové Moony. Byly se mnou o víkendu na běžkách a na ruce jsou báječně pohodlný. Pod bundou jsem o nich vůbec nevěděl a ani otřesy při cestě jim nedělaly problémy. Jinak řečeno, super hodinky. :-)

post-39962-0-78269500-1549820008_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moony mají své kouzlo, jedny jsem měl, safír sendvič, pak jsem ale pořídil modré SMPc a moony šly z domu, 2 důvody: 1. 42mm a nožky jsem měl na hraně své ruky, 2. SMPc mě učarovaly ještě více  :notworthy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...