Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?


farkyostrava

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 9,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Vy mě ještě přesvědčíte, že ten tah ani nemám dokupovat. Je pravda, že jsem s tou gumou taky spokojenej a jinejch hodinek na tahu mám dost...

Ten tah je taky moc peknej, ale prekvapilo me, ze je dost tezky. Mam zkraceno na ruku 17,3cm a hodinky na tahu vazi 176g. Jak rikas, pokud mas vice hodinek na tahu, u techto bych ho klidne ozelel.

 

Moc pekna fotka, tu bych videl do pristiho kalendare!

Dekuji. Spatnej fotograf, ale spickovy hodinky, rovna se pekna fotka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si v době koronavirové udělal trochu radost. Překvapuje mě, jak dobře sedí na ruce při té váze. Bondovky jsem měl asi třikrát, ale tak pohodlné nebyly.

 

 

 

Mám úplně stejnou zkušenost. Jsou větší, vyšší, těžší, hůř vyvážené, ale na ruce prostě z nějakého záhadného důvodu seděly líp.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná to ploché dýnko děla svoje a to, že má relativně široký průměr vůči velikosti hodinek. Ani Submarinery tak dobře, aspoň na mé ruce, nesedí. Takže jsem nadšen, konečně sportovní hodinky, co mi suprově sedí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také si chci udělat radost. Jen je to v dnešní době trochu těžší. Distributor nefunguje. Měl jsem bondovky, ty mi připadaly nudné a malé. Trochu se bojím váhy a výšky. Jak vidím tak to není problém. Mám trochu silnější zápěstí asi 21 cm, jak je to s délkou tahu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám zápěstí tak 19 a dva dílky jsem sundal. Je tam ještě extenze, která vydá minimálně za jeden dílek, takže se to dobre reguluje. A jak píšu, má je cely den na ruce, váhu skoro necítím (a to jsem na to celkem haklivej) a to pohodlí jak sedí je neskutečný. Asi mi ještě nikdy tak dobre hodinky nesedeli....

Upraveno uživatelem Petr R
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...