Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?


farkyostrava

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 9,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 28. 2. 2021 v 21:54, Tichus napsal:

Nové jsou pro mě lepší 1)strojkem, 2)mají veselejší barvu (a bílá čísla na lunetě oproti šedým (nebo takovým zašlým) a 3)dělá se na ně origo guma, takže nemusíš shánět nějaké aftermarkety. Samozřejmě ještě jde líp luneta, ale to mě zase tak extra nezajímá. O něco lepší náramek, ale žádný zásadní rozdíl mi to nepřijde, sponu s mikroregulací můžeš dát i na starý.

Staré - teď myslím keramiky - mají krásně dýnko, jsou čitelnější, jsou znatelně menší a nižší, aplikované logo, celkově za mě působí méně sportovně než ty nové a víc na parádu. Ani ta datumka není tak zastrčená (když teda pominu, že na starých modrých je černá :) )

Za sebe by to u mě vyhrály asi ty staré, ale jenom o chlup. Ta kombinace toho, jak dobře sedí, aplikovaného loga (to prostě vypadá o dost líp) a celkově takové čistoty mi přijde lepší. Ale ty nové jsou taky super, proto mám taky doma pořád oboje :) Ty nové jsou na ruce opravdu znatelně větší, i když to rozměrově tolik nemusí vypadat. Pořád úplně v pohodě, ale prostě to jde jasně poznat.

A kdybych měl srovnat ty nové bílé a modré, tak ty bílé vypadají vlastně pořád parádně, ta bílá je taková jakoby matnější, takže s AR je to super, tím spíš, když tam máš ještě pak modrou lumi, neudělají ti ale nikdy takový efekt s AR jako modré (nebo jakékoliv tmavé), ty ale zase na některém světle umí nevypadat nic moc. Za mě k bondovkám patří modrá, ale to je můj "problém" :)

Tak asi tak :)

hoď oboje na ruku, ať porovnáme.... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Vjace napsal:

Ne-e, aftermarket kopie NATO z vesmírného programu. Mě se ten origo černý řemen se žlutým prošitím na A8 nelíbí. Už to bylo moc žluté na můj vkus. 

Trochu komplikace, těch 21 mm...

Jak se nosí, oproti Moonům, je ta velikost 44 hodně znát? 
 

Upraveno uživatelem collie
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krasna patina.. Tritium nema chybu, kdyz pominu to radioaktivni zareni :D 

Sice zatim nejsou na ruce a jsou to obycejny Speedy, jsem z nich ale nadseny... Navic kufrik je pecka, maji to krasne udelany a promysleny... ;)

Speedyhesalit.jpg?ver=0

 

Upraveno uživatelem Axel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...