Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?


farkyostrava

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 9,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Ondra
před 1 hodinou, Tichus napsal:


Já jsem měl staré, koupil nové, že jako uvidím, které jsou lepší, a ty druhé půjdou z domu. To bylo asi rok a půl zpátky a zatím pořád nevím, které to budou :)

Mne vetsinou dlouho trva nez prijmu novy model neceho... ty novy keramiky se mi nejdriv nelibily, ale uz jim zacinam prichazet na chut a takhle vedle sebe se mi libi oboje. Nejsem teda zastancem toho nafukovani, ale ten 1 mm se da skousnout 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně se ty nový vlnky taky ze začátku nelíbily - a to tak, že vůbec. Pak se ale začaly objevovat tady a ve mně se to dost rychle otočilo. Teď to jsou jedny z mejch nejoblíbenějších. Když vezmu plasticitu cifru, akorát velikost (ten 1mm to se fakt dá přežít), datum na šestce a s podkladem v barvě cifru nijak tam nevyčnívající a nerušíci symetrii a přesnost chodu, tak fakt super.

Je pak samozřejmě těžký rozhodovat se mezi jednotlivejma variacema nebo generacema. To pak vede k těm šílenejm situacím, že se člověk postupně dopracuje k několika kouskům. Ale když jsem nedávno koukal na youtubu na zoufalce, co tam slintal snad nad pěti svejma POčkama, tak jsem v klidu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...