Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?


farkyostrava

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 9,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Díky všem za pochvalu. Jo, je to pro boj z blízka, ale stejně musím konstatovat, že sedí perfektně. Zápěstí mám oválné 18,5, nosil jsem už všechno možné od 36mm do 46mm ale těchto 43,5mm se i přes 17mm na výšku nosí fakt pohodlně. Líp než IWC IW3713. Není to nic do obleku, pokud nemám na sobě košili s velkou rezervou na manžetě, ale na to nám zas jiný kousky. Předevčírem, jak jste možná viděli, jsem je hodil na NATO a ..pohodaaaa:)

DOPORUČUJU VYZKOUŠET!!!🤓

Upraveno uživatelem Adamsson
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak říkáš, je to o preferenci. Já byl vždycky na větší hodinky a vždycky železo. Titan jsem zkusil jednou a po půl roce šly do světa. Co mám PO, na bondovky “sedá prach” protože PO mi sedi na ruce proste líp. Možná je to tvar pouzdra, možná je to ten tah, kterej je tedy na PO fakt příjemnější.. Chtěl bych někdy zkusit na ruce PO 2500 45mm😎

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Seamaster napsal:

Jasne, je to o osobni preferenci, ja mam radejc placky. Mam taky cca 18,5 ale tohle si na ruce nedovedu predstavit ze nosim cely den. Neni to vyvazeny, vypadaji jako na steroidech. Ale pudorys maji peknej, to jo :)

Ano Omegy PO nejsou decentní hodinky, ani to od nich nikdo nečeká. To, že bys je nedovedl celý den nosit je Tvůj názor a já Ti ho neberu, za mou mališkost musím říct že o nich vlastně ani nevím. Váha i velikost 45,5 je lehce unositelná, a to můžu i s ohledem na další kousky co mám říci s čistým svědomím. Pokud si na střídačku vezmu Bucherery nebo Breitlingy, nevidím významný rozdíl, možná že je výška hodinek kapku víc než bývá zvykem, ale jinak se nosí skvěle. Pokud chceš hodinky "dámičky" jsou tu třeba Skageny s 3mm výškou a samozřejmě i další značky. Omegy holt nejsou pro každého, i tak si své zákazníky přesto najdou.... a že jich je ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No me prave desi, ze Omega jde smerem Beitling/kolotoc. Ja od nich teda jistou eleganci cekam....ale za damicku se nepovazuju a Skagen je nejaka znacka sekacek na travu??
Omega prave byvala pro kazdeho a jde smerem, ktery me moc nebavi. Mam neco pod 20 naramkovych Omeg a pokud nepocitam Trilogy SM300, tak je vse starsi 12 let...
A dik ze smim mit svuj nazor :) To se na foru gentlemanu ceni! :)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...