pciza Posted January 5 Report Share Posted January 5 před 5 minutami, Murphy97 napsal: @pciza dobre v tom litas, gratuluju No jo no dík! Link to post Share on other sites
feltharg Posted January 5 Report Share Posted January 5 před 3 hodinami, zekon7302 napsal: Ne ne, je to origo z trilogy. A spona taky z toho trilogy tahu? Mne prisla strasne obri, v nepomeru k tomu celkem peknymu tahu. A propos, takze FOIS maj roztec 19mm? Super, dalsi vymluva, proc si je nesmim koupit Link to post Share on other sites
brownwld Posted January 5 Report Share Posted January 5 před 6 hodinami, zekon7302 napsal: Ty náramky fakt umí. Vypada to paradne. Krom toho si myslim ze vlastnis nejdrazsi FOISy vubec. Ani nechci vedet kolik to combo hesalit + tah z trilogy dohromady stalo, lec vyplatilo se. Link to post Share on other sites
zekon7302 Posted January 5 Report Share Posted January 5 před 14 minutami, brownwld napsal: Vypada to paradne. Krom toho si myslim ze vlastnis nejdrazsi FOISy vubec. Ani nechci vedet kolik to combo hesalit + tah z trilogy dohromady stalo, lec vyplatilo se. Určitě, a hesalit jsem sundal, a nasadil hezčí safír. Link to post Share on other sites
zekon7302 Posted January 5 Report Share Posted January 5 před 41 minutami, feltharg napsal: A spona taky z toho trilogy tahu? Mne prisla strasne obri, v nepomeru k tomu celkem peknymu tahu. A propos, takze FOIS maj roztec 19mm? Super, dalsi vymluva, proc si je nesmim koupit Je trochu macatá, ale má regulaci délky, a to ji omlouvá. Link to post Share on other sites
Axel Posted January 6 Report Share Posted January 6 @zekon7302 Máš ty FOIS skvěle vyladěný! Ten zakázkový safír nemá chybu, raritní kousek nejen na našem fóru. Tak k nim výborně sedne, hotovej Ed White.. Dneska trošku netypicky foto z opačné strany Link to post Share on other sites
Ivo_S Posted January 6 Report Share Posted January 6 V 5. 1. 2021 v 15:28, zekon7302 napsal: Ty náramky fakt umí. Hmmm, vypadá to dobře Link to post Share on other sites
tomas23 Posted January 7 Report Share Posted January 7 Jsem rád, že jedny mám Link to post Share on other sites
tomas23 Posted January 7 Report Share Posted January 7 Ještě pár foto... Link to post Share on other sites
gas Posted January 7 Report Share Posted January 7 Nejlepší hodinky na světě slapou i v mínus 24st druhá fotka pro fanoušky značky Link to post Share on other sites
alef1 Posted January 7 Report Share Posted January 7 Super fotky! Krása střídá nádheru !Odesláno z mého SM-A520F pomocí Tapatalk Link to post Share on other sites
ave1112 Posted January 8 Report Share Posted January 8 PLANET OCEAN Link to post Share on other sites
marecenator Posted January 8 Report Share Posted January 8 Ten pocit ukojeni, jak je vezmete do ruky.. Link to post Share on other sites
Axel Posted January 8 Report Share Posted January 8 Jsou jak stary Porsche 911...Nadcasova klasika To je 1171/1, vid? U me podobne.. Link to post Share on other sites
Kristian.nov Posted January 8 Report Share Posted January 8 Mise splněna Link to post Share on other sites
EpsteinBarr Posted January 8 Report Share Posted January 8 som sa tu tak namotal "vdaka" teme o novych moon watch, ze som poprosil - a tymto aj dakujem za nezistnu pomoc huhu4d (Tomasovi), ze nevahal ani sekundu a hodil mi ich len tak do auta aj s remenmi, aby som sa mal s cim hrat a skusat Link to post Share on other sites
Recommended Posts