rekib1 Posted January 16 Report Share Posted January 16 před 15 hodinami, Radik napsal: Pak už by to nebyly POčka ....máš recht! zase výhoda, že ne každý je koupí....jako SMP... Link to post Share on other sites
Radik Posted January 16 Report Share Posted January 16 před 9 hodinami, rekib1 napsal: ....máš recht! zase výhoda, že ne každý je koupí....jako SMP... Přesně, a pak patří mezi definitivní Ale ne, zrovna POčka považuju za definitivní a naopak mně pořád leží v hlavě nový modrý... Bohužel ale nejsou samy. No ale zatím se musím spokojit s černo-oranžádama. Link to post Share on other sites
ragu Posted January 16 Report Share Posted January 16 Přesně, a pak patří mezi definitivní Ale ne, zrovna POčka považuju za definitivní a naopak mně pořád leží v hlavě nový modrý... Bohužel ale nejsou samy. No ale zatím se musím spokojit s černo-oranžádama.Modrý POčka, to dává smysl. Modrý potapky ještě nemáš. Link to post Share on other sites
Radik Posted January 16 Report Share Posted January 16 před 32 minutami, ragu napsal: Modrý POčka, to dává smysl. Modrý potapky ještě nemáš. Link to post Share on other sites
Radek Cigi Posted January 16 Report Share Posted January 16 před 48 minutami, Radik napsal: The 600m Planet Ocean From Omega - YouTube ... Link to post Share on other sites
rekib1 Posted January 16 Report Share Posted January 16 před 2 hodinami, Radik napsal: Přesně, a pak patří mezi definitivní Ale ne, zrovna POčka považuju za definitivní a naopak mně pořád leží v hlavě nový modrý... Bohužel ale nejsou samy. No ale zatím se musím spokojit s černo-oranžádama. Modrý SMPí jsou super a spolu s PO asi zůstanou jako definitivní, jako co si budeme povídat mít peníze šel bych ještě do AT a Ploprofů, ale hold to prostě nejde, uvidíme příští rok :) Link to post Share on other sites
Axel Posted January 16 Report Share Posted January 16 A ty bily SMP se nikomu nelibi krome @bobi ? Cerna je klasika, asi nejvetsi univerzaly, modry jsou vice do sportovna, navic ten ton modre se fakt povedl, ale ta bila z nich dela jiny hodinky.. Top potapky Pokud vse vyjde, tak s nakupem Moonu (jeste nejaky tyden musim pockat) bych rad konecne na ruce vyzkousel i novy SMP.. zatim jsem je jen v rychlosti ocumoval na letisti.. No bily jsou jednoznacne muj favorit. Hrozna nemoc tohle.. PO se mi taky libi, ale na moji ruku i SMP budou az, az.. Link to post Share on other sites
Radik Posted January 16 Report Share Posted January 16 @Radek Cigi Co na to říct - prostě bjůůůůůůtyfl.... Sjel jsem víc videjí s PO, ale tohle je super, díky. @rekib1Jo, to už by člověk musel tvořit separátní Omega sbírku a i tak by se pěkně prohnul je všechny zaplatit. Ale souhlasím, i mě z Omega modelů nejvíc oslovujou PO, SMP, AT, PloProf (ale to už je trochu extrém). @Axel Bílý určitě nejsou špatný, jen černá a bílá pro mě není barva a obecně bílý ciferníky moc nemusím. Jsem spíš barvičkovej, no Link to post Share on other sites
Lukas1234 Posted January 17 Report Share Posted January 17 před 11 hodinami, Radek Cigi napsal: The 600m Planet Ocean From Omega - YouTube ... Tak ty jsou TOP!!!! Link to post Share on other sites
Radik Posted January 17 Report Share Posted January 17 Super je i hloubka a celková plasticita cifru. Link to post Share on other sites
ragu Posted January 17 Report Share Posted January 17 Swiss made sendvič. Link to post Share on other sites
bobi Posted January 18 Report Share Posted January 18 Ranní cvak white Link to post Share on other sites
cdale Posted January 18 Report Share Posted January 18 Po ránu už v rachotěOdesláno z mého SM-N975F pomocí Tapatalk Link to post Share on other sites
Pivas Posted January 18 Report Share Posted January 18 Mam je rád... Link to post Share on other sites
mazzi Posted January 19 Report Share Posted January 19 před 4 hodinami, Ivo_S napsal: Dnes takto Řemen je Hirsch Heavy Calf? Link to post Share on other sites
kuncák7 Posted January 19 Report Share Posted January 19 Já dnes toto. Link to post Share on other sites
Recommended Posts