Josef01 Posted March 30 Report Share Posted March 30 před 57 minutami, Seamaster napsal: Aha, no pokud je tam nepuvodni strojek a sn nesedi s pouzdrem, asi bych to neresil. A mozna jak rikas ten venec ani nebude dostupny. Jak jsi na tom s presnosti? Me udelaly -1s za 1,5 roku, asi pojedou na servis:))) Už si to přesně nepamatuji, ale bylo to něco kolem dvou až tří sekund za rok. Dá se to ale seřídit, mám na to přístroj. Ve své době to byly nejpřesnější hodinky na světě do jedné sekundy za rok, což je neskutečné a ani známé Pulsary toto nepřekonaliy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted March 30 Report Share Posted March 30 Nejsou plastové, strojek totožném jako v moonech. Mám je rád Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef01 Posted March 30 Report Share Posted March 30 Pěkné, měl bys u kovových zůstat, plasťáky radost nepřinesou, stejně jako fejky Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted March 30 Report Share Posted March 30 (edited) Abych pravdu řekl,tak mně osobně se ty plasťáky zrovna ani moc nezamlouvají Přijdou mi takový nemastný,neslaný,prostě divný Edited March 30 by bobi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pivas Posted March 30 Report Share Posted March 30 @semi001- Zase modre? Jestli chces,přijed si zkusit i cerne. @kuncák7 - Ty jsou tak super. Proč neco takového neudělaji znovu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted March 30 Report Share Posted March 30 před 13 hodinami, Vladino125 napsal: @Kid_A zaujmava limitka. Aj sa v niecom lisi (okrem vzhladu) od klasickych starich SMP ? Ano, technicke Paramatry jako klasicke full size pre-coax bondovky, ale matny cifernik bez vlnek, applied indexy (o dost driv nez u klasickych bondovkach), jine rucky, brousena luneta, cerna datumovka. Zajimavost, prakticky nesehnatelna v puvodnim stavu:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjace Posted March 30 Report Share Posted March 30 Před hodinou, kuncák7 napsal: Nejsou plastové, strojek totožném jako v moonech. Mám je rád Nádherné Speedy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bembeg Posted March 30 Report Share Posted March 30 Jedna včerejší , taky Speedy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
semi001 Posted March 30 Report Share Posted March 30 před 1 hodinou, Pivas napsal: @semi001- Zase modre? Jestli chces,přijed si zkusit i cerne. @kuncák7 - Ty jsou tak super. Proč neco takového neudělaji znovu. Modré mám jen AT, SMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaem Posted March 30 Report Share Posted March 30 Keramicke chromove vlnky prezute na letne gumy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
semi001 Posted March 31 Report Share Posted March 31 Modráci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pivas Posted March 31 Report Share Posted March 31 Pekny. Koukam,ze starší verzi uz moc nenosíš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
semi001 Posted March 31 Report Share Posted March 31 před 18 minutami, Pivas napsal: Pekny. Koukam,ze starší verzi uz moc nenosíš. Letos jsem je na ruce ještě neměl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomak Posted March 31 Report Share Posted March 31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted March 31 Report Share Posted March 31 Potápěčské, cestovatelské Anniversary GMT Seamaster Upřímně kdejaký inhouse by mohl přesnost a odolnost této poladěné Ety závidět. Měřit sílu může pouze Rolex, žádný jiny kalibr co jsem doposud měl, takovou přesnost nedal...měsíce na vteřinu, teď dostávají druhý týden neskutečný záhul, a vteřinka neujede ani o píď, mám je strašně dlouho a strašně moc rád Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akam Posted March 31 Report Share Posted March 31 V 30. 3. 2022 v 10:17, Bembeg napsal: Jedna včerejší , taky Speedy... slintám, paráda Link to comment Share on other sites More sharing options...
KurtCz Posted April 1 Report Share Posted April 1 Při pátku do kolbenky Speedy, snad to s nima uběhne rychleji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Postal80 Posted April 1 Report Share Posted April 1 Dneska Bondovky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomak Posted April 1 Report Share Posted April 1 před 18 hodinami, African napsal: Potápěčské, cestovatelské Anniversary GMT Seamaster Upřímně kdejaký inhouse by mohl přesnost a odolnost této poladěné Ety závidět. Měřit sílu může pouze Rolex, žádný jiny kalibr co jsem doposud měl, takovou přesnost nedal...měsíce na vteřinu, teď dostávají druhý týden neskutečný záhul, a vteřinka neujede ani o píď, mám je strašně dlouho a strašně moc rád Krásný fotky a skvělý Omegy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_S Posted April 1 Report Share Posted April 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts