Peto86 Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Konečne sa už otáčajú fotky, tak pridám pár dní starú - nástup do novej práce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Ne na ruce, ale v ruce. Vyvětral jsem pár kousků v kufru č. 1. Velice moc ti děkuji,už jsem si začínal myslet že je to se mnou špatné. Ale díky tobě jsem si uvědomil,že jsem naprosto v pořádku. Nádherný kufřík Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Jj,taky myslím,že jsem celkem v lati . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 Po dlouhé době v tomto vlákně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 Tak ja taky tedy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 Dnes celý den Moony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 Na tohle vlákno vždycky zapomenu... Procházka s kočárem a stoletýma, úžasnýma bondovkama.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 Moje první Omegy vůbec….jsou fajn vlastně ani nevím, proč je prodávám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 před 2 hodinami, Luky napsal: Moje první Omegy vůbec….jsou fajn vlastně ani nevím, proč je prodávám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. sedí ti dobře, já bych je nechal v kufru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 před 3 hodinami, Luky napsal: Moje první Omegy vůbec….jsou fajn vlastně ani nevím, proč je prodávám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vypadají dost dobře,dokonce už jsem na ně měl i trochu zálusk.Ještě,že jsem tahovej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan01 Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 Black and White :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 @Akam na ruce jsou fakt super a ten kaučuk je pohodlný sakra já si to snad opravdu rozmyslím. Všichni tu teď Omegama prudí včetně tebe. Ale máš to pěkný, klasika a legendy. @bobi vypadají a opravdu jsou, neskutečný zpracování. No zase kdyby sis je vzal, tak můžu jít pro Brajtle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 @Luky jo baterky a tak tu prudím za které Bé to chceš měnit? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 před 3 minutami, Akam napsal: @Luky jo baterky a tak tu prudím za které Bé to chceš měnit? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. V tomhle případě bych tu baterku přežil a nijak mi u bondovek nevadí. Takže pruď dál, ať je na co koukat. Přemýšlím nad Navitimer s B01 na pilot tahu a nebo SOH Chrono s 18k růžovým zlatem a na meshi. Možná se na to vybodnu a nechám si Omegy, který jsem taky tak dlouho chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 před 22 hodinami, Juraj11 napsal: Velice moc ti děkuji,už jsem si začínal myslet že je to se mnou špatné. Ale díky tobě jsem si uvědomil,že jsem naprosto v pořádku. Nádherný kufřík Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk před 21 hodinami, bobi napsal: Jj,taky myslím,že jsem celkem v lati . Jó, @Vjace mě taky uklidnil a svým "kufrem č. 1" mi ukázal, že jsem vlastně břídil. A nedávno mě podobně potěšil i jeden můj kolega, který mi s nadšením a upřímnou neskrývanou radosti malýho kluka ukázal, že si koupil autobus. A jen tak, pro radost a tak to má bejt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 před 8 minutami, Luky napsal: V tomhle případě bych tu baterku přežil a nijak mi u bondovek nevadí. Takže pruď dál, ať je na co koukat. Přemýšlím nad Navitimer s B01 na pilot tahu a nebo SOH Chrono s 18k růžovým zlatem a na meshi. Možná se na to vybodnu a nechám si Omegy, který jsem taky tak dlouho chtěl. můžeš se k nim vrátit, akorát si pak připlatíš Holt člověk má chutě a ta hodinkova cesta taky není špatná.. bez konce bych řekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 před 3 minutami, Akam napsal: můžeš se k nim vrátit, akorát si pak připlatíš Holt člověk má chutě a ta hodinkova cesta taky není špatná.. bez konce bych řekl No právě Omega zdražuje. Bez konce to určitě není. Myslel jsem, že s Rolex dosáhnu chronoklidu, ale nějak to nevychází. Musím se zklidnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se