MíraMíra Posted July 9, 2022 Report Share Posted July 9, 2022 Jo, všiml jsem si, že to tu zmiňuješ častěj. No ještě že nemáme všichni stejnej vkus. To by byla dost nuda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akam Posted July 9, 2022 Report Share Posted July 9, 2022 před 58 minutami, Lucky Lucaso napsal: Seamastery jsou fakt hnusny. Nemuzu si pomoct. A ne, fakt nezavidim. No hate. tady ti asi nikdo nepomůže, tvých příspěvků v tomto vlákně si opravdu cením moc nechápu proč sem lezeš, nouhejt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Lucaso Posted July 9, 2022 Report Share Posted July 9, 2022 Ale tak zatim jsem to napsal jen dvakrat. To zase neni tak moc. A neberte to jako nejakej utok. Jen nazor luzra co sel kolem. Ja jen, ze Omega ma spousty krasnejch hodinek,ale vy se tu rozplyvate zrovna nad temahle. Tak jsem rekl svuj nazor. Ale chapu, ze nekoho to muze v ty zaplave positiv message nekoho vysirat.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seamaster Posted July 10, 2022 Report Share Posted July 10, 2022 Napsat takovyto postoj bez jakehokoliv kontextu muze asi vazne je troll.. Vzdyt rada Seamaster se dela 55 let a za tu dobu se jedna o desitky modelu… Tak bez prosim vysirat nekam jinam, treba k vode, je leto… diky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Lucaso Posted July 10, 2022 Report Share Posted July 10, 2022 Ano uznavam. Hodit vsechny seamastery do jednoho pytle bylo ode me neuvazene a hloupe. Treba tyhle jsou moc hezky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomak Posted July 10, 2022 Report Share Posted July 10, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pivas Posted July 10, 2022 Report Share Posted July 10, 2022 Ty se mi libi cim dal vic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomak Posted July 10, 2022 Report Share Posted July 10, 2022 V 19. 6. 2022 v 15:31, Pivas napsal: Tyhle jsou taky moc povedený Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pivas Posted July 10, 2022 Report Share Posted July 10, 2022 A pak,ze jsou seamastery hnusny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seamaster Posted July 10, 2022 Report Share Posted July 10, 2022 (edited) Tak teda Orliky Edited July 10, 2022 by Seamaster Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted July 10, 2022 Report Share Posted July 10, 2022 Lucky, Lucky.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Lucaso Posted July 10, 2022 Report Share Posted July 10, 2022 Krasny hodinky, oboje dvoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted July 10, 2022 Report Share Posted July 10, 2022 Já třeba bondovky se skeleton ručkama a buznatahem taky nikdy neměl, ale tvrdit, že jsou hnusný, by mě nikdy nenapadlo Prostě jen nejsou pro mě... a třeba na Nektony, černé Nodate nebo Pivasovo No Time to Die se vždycky rad kouknu. Nevím, jestli jsi je měl Lucky na ruce, ale pouzdro je neskutečně pohodlné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JayT Posted July 10, 2022 Report Share Posted July 10, 2022 Já fakt nepochopím ty Moony s hesalitem. A ještě se tím chlubit. A ještě si to lidi ospravedlňují, že to je prostě původní originální verze Moonů.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted July 10, 2022 Report Share Posted July 10, 2022 (edited) jste se dneska domluvili, ne? Moony s hesalitem jsou 1) bez debat krásnější a 2) není to vůbec tak nepraktické, jak by se mohlo v době hi-tech zdát a 3) cena servisu když bouchneš hesalit je o řád nižší Edited July 10, 2022 by martar Link to comment Share on other sites More sharing options...
paya01 Posted July 10, 2022 Report Share Posted July 10, 2022 No já sem chodím jen jako fanda, na první Omegy zatím čekám, ale tady si teda chystám kolu a popkorn, má to potenciál na pěkně dlouhý flejm... Do toho! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tichus Posted July 10, 2022 Report Share Posted July 10, 2022 před 21 minutami, martar napsal: jste se dneska domluvili, ne? Moony s hesalitem jsou 1) bez debat krásnější a 2) není to vůbec tak nepraktické, jak by se mohlo v době hi-tech zdát a 3) cena servisu když bouchneš hesalit je o řád nižší Zalezi, jak moc ho bouchnes Do urcite hranice je levnejsi safir, ale pak uz ne, no... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Lucaso Posted July 10, 2022 Report Share Posted July 10, 2022 Před hodinou, paya01 napsal: No já sem chodím jen jako fanda, na první Omegy zatím čekám, ale tady si teda chystám kolu a popkorn, má to potenciál na pěkně dlouhý flejm... Do toho! Bud v klidu, zadnej flejm nebude. Alespon ne ode me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Lucaso Posted July 10, 2022 Report Share Posted July 10, 2022 před 1 hodinou, martar napsal: Já třeba bondovky se skeleton ručkama a buznatahem taky nikdy neměl, ale tvrdit, že jsou hnusný, by mě nikdy nenapadlo Prostě jen nejsou pro mě... a třeba na Nektony, černé Nodate nebo Pivasovo No Time to Die se vždycky rad kouknu. Nevím, jestli jsi je měl Lucky na ruce, ale pouzdro je neskutečně pohodlné. Na ruce jsem je nemel a ani nechci. Uz od pohledu me ten styl s vychylenym heliovym bazmekem irituje. Moc sem do omega vlakna nechodim prave kvuli nim. A pokazdy kdyz sem teda jakoze nakouknu, tak je tu vsude temahle vytapetovano. Jak naschval. Tak jsem ve slabe chvilce jiz podruhe utrousil jak jsou kvafny no... Do tretice uz to psat nebudu a ani necekam, ze je sem prestanou hrdi majitele postovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paya01 Posted July 10, 2022 Report Share Posted July 10, 2022 No tuhle jsem šel kolem mexické restaurace. Já mexickou kuchyni nemám rád, tak jsem šel dovnitř a všem jsem řekl, že tady já jíst nebudu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts