Jump to content

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Recommended Posts

V 30. 7. 2022 v 15:50, Radek Cigi napsal:

.. ve zvolené barvě ideální letničky 😎!

IMG_20220728_145725.jpg

Sedí Ti super.

před 15 hodinami, farkyostrava napsal:

No znacka Omega tam je, tudiz umisteni je tady cajk. Jestli je neco min nebo vic omega? Jo to si vyjasni  s omegou 😆 Ja to beru jako hodne vtipné, jak moc nekorektne vtipne to je? To uz je na vkusu kazdeho soudruha. Za mne jsou moony strasna nuda a tahle kooperace jim dala fakt cool look, respektuji ze majitele echt moonu jsou dotceni, ale je to fakt paradne drze vtipny napad 👍😆

To víš Farky, doba se horší, bylo potřeba všechno prodat a koupit si "KinderSocialShit", ba ne dělám si legraci .. jsou to náhodou super letní hodinky, barva je echt viz. fotka Cigiho, jen na mě dost malý ... ale co, uvidím, v nejhorším je prodám a půjdou dále.

před 3 hodinami, Sphinxx napsal:

Sedí Ti super.

To víš Farky, doba se horší, bylo potřeba všechno prodat a koupit si "KinderSocialShit", ba ne dělám si legraci .. jsou to náhodou super letní hodinky, barva je echt viz. fotka Cigiho, jen na mě dost malý ... ale co, uvidím, v nejhorším je prodám a půjdou dále.

stavim se do rady! 😀👍

před 19 hodinami, farkyostrava napsal:

Vecer se mi libi vic nez pres den. Divne vubec nevim proc.

EF0F1232-15DD-41E2-9C2D-3D28FA0E2E26.thumb.jpeg.3ad8bdc2ef4d2a326916e729e0a83bd8.jpeg

Vysvetleni c.1.: Mám to u PO uplne stejne. Pres den ploche ostre svetlo, nevynikne plasticita cifru, odraz ramecku indexu ani rucek a taky krivky pouzdra nejsou tak pekne videt. Navic slunicko vytahne kdejakou vlasecnici na lestenych plochach.

Vysvetleni c.2.: Bo nemakas a mas uz trosku upito, to se to pak kocha

před 5 hodinami, martar napsal:

Vysvetleni c.1.: Mám to u PO uplne stejne. Pres den ploche ostre svetlo, nevynikne plasticita cifru, odraz ramecku indexu ani rucek a taky krivky pouzdra nejsou tak pekne videt. Navic slunicko vytahne kdejakou vlasecnici na lestenych plochach.

Vysvetleni c.2.: Bo nemakas a mas uz trosku upito, to se to pak kocha

👍😆

Dnešní fajn pokec a pivko s @Vorel
Musel jsem vyzkoušet tyhle krásky. Krásně sedí, nízký a supr tah. A to se mi SMP moc nelíbily. 😂

Měl jsem favority na wishlist PO.. ale ty nebudou asi tak pohodlné na menší ruce.

F8410995-82D7-4342-8ED7-077326455F76.jpeg

před 4 hodinami, bobi napsal:

Dvě s/d,je naprostá paráda.Mně poslední Můny dělaly 8-9s do plusu,což už je na můj vkus fakt hodně.

Nebyl tam nějaký problém? Magnetizace? Já jsem to jednou musel řešit a bylo to tím.