Vladino125 Posted March 2 Report Share Posted March 2 Dneska taky větrám modráky Vidim dobre a mas fvojfarebny tah ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted March 2 Report Share Posted March 2 před 2 minutami, Vladino125 napsal: Vidim dobre a mas fvojfarebny tah ? Neé,nemám.Sice to tak vypadá,ale asi to dělalo to sluníčko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamsson Posted March 2 Report Share Posted March 2 Zase.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamsson Posted March 2 Report Share Posted March 2 V 27. 2. 2023 v 14:44, Ondrej71 napsal: SMP Hulky Ta zelená je parádní!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
davok Posted March 2 Report Share Posted March 2 před 8 hodinami, Akam napsal: Pěkné to máte! Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondrej71 Posted March 3 Report Share Posted March 3 před 13 hodinami, Adamsson napsal: Ta zelená je parádní!!! Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrantisekKlm Posted March 3 Report Share Posted March 3 Dneska - stejně jako každý jiný den! Zároveň máme začátek měsíce a protože se blíží výplaty, posílám Maneki Neko - symbol štěstí a bohatství když už píšu o těch měsících a Moonech - jak to máte vy a jejich čištěním? Dáváte je pod vodu nebo jste opatrní stejně jako já a kohoutku se vyhýbáte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vikio Posted March 3 Report Share Posted March 3 (edited) před 12 minutami, FrantisekKlm napsal: Dneska - stejně jako každý jiný den! Zároveň máme začátek měsíce a protože se blíží výplaty, posílám Maneki Neko - symbol štěstí a bohatství když už píšu o těch měsících a Moonech - jak to máte vy a jejich čištěním? Dáváte je pod vodu nebo jste opatrní stejně jako já a kohoutku se vyhýbáte? 3861 ručky na 1861 moonech … byly v lázních? Pěkná kombinace Edited March 3 by Vikio Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrantisekKlm Posted March 3 Report Share Posted March 3 @Vikioto je možná úhel fotky, ale jsou to 3861. Úplně ve mně hrklo, protože v lázních rozhodně nebyly (a vzhledem k tomu, že jsem druhý majitel jsi ve mě na moment vyvolal fakt nejistotu) Jen pro porovnání níže posílám vlevo 3861 a v pravo 1861. Pokud se nepletu, na 3861 je minutová ručka a ručka chrona na konci lehce zakřivená. Ale zajímalo by mě (pro rozptýlení mé nejistoty), jak jsi k tomu závěru došel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vikio Posted March 3 Report Share Posted March 3 (edited) před 38 minutami, FrantisekKlm napsal: @Vikioto je možná úhel fotky, ale jsou to 3861. Úplně ve mně hrklo, protože v lázních rozhodně nebyly (a vzhledem k tomu, že jsem druhý majitel jsi ve mě na moment vyvolal fakt nejistotu) Jen pro porovnání níže posílám vlevo 3861 a v pravo 1861. Pokud se nepletu, na 3861 je minutová ručka a ručka chrona na konci lehce zakřivená. Ale zajímalo by mě (pro rozptýlení mé nejistoty), jak jsi k tomu závěru došel Omlouvám se, máš samozřejmě pravdu, jsou to 3861 se vším všudy .. napadlo mě to proto, že jsem na první pohled neviděl na ciferníku “step” (tzv. step dial, 1861 ho nemá) který je asi skrytý úhlem té fotky, ale viděl jsem ty ručky z 3861. Teď na další pohled už vidím, že všechny náležitosti 3861 tam jsou - dot over 90, nápis “professional”zarovnaný se “speedmaster”, zjednodušený vteřinový tracker atd. Užívej, máš to hezký Edited March 3 by Vikio Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrantisekKlm Posted March 3 Report Share Posted March 3 Uf takhle při pátku Link to comment Share on other sites More sharing options...
EpsteinBarr Posted March 3 Report Share Posted March 3 Franto, mas to jedno, ved aj tak su to rovnake hodinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrantisekKlm Posted March 3 Report Share Posted March 3 @EpsteinBarr :D:D:D musím říct, že jsi udeřil hřebíček na hlavičku a zároveň mě upřímně rozesmál, jak je (sem tam) toto hobby malicherné :D:D Jinak - máš pěkný hodinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vikio Posted March 3 Report Share Posted March 3 před 18 minutami, FrantisekKlm napsal: @EpsteinBarr :D:D:D musím říct, že jsi udeřil hřebíček na hlavičku a zároveň mě upřímně rozesmál, jak je (sem tam) toto hobby malicherné :D:D Jinak - máš pěkný hodinky Správně, to je ten největší luxus tohoto hobby - mít tu možnost a čas se zabývat nepodstatnými detaily Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomak Posted March 3 Report Share Posted March 3 (edited) Modrý Edited March 3 by Tomak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamsson Posted March 4 Report Share Posted March 4 OWG M Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radis09 Posted March 7 Report Share Posted March 7 (edited) Ať je vezmu kdy je vezmu, pořád jdou a přesně (přes týden je mám na ruce pořád ale fotku jsem vybral starší) Edited March 7 by Radis09 Link to comment Share on other sites More sharing options...
steel Posted March 7 Report Share Posted March 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted March 7 Report Share Posted March 7 Red Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomak Posted March 7 Report Share Posted March 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts