EpsteinBarr Posted May 12 Report Share Posted May 12 Tie AT, to je proste cista blbost. Nekupovat!!! Nevravim, ze nenosim aj ine hodinky, ale automaticky kazde rano siahnem vzdy po tychto. Moony si dam obcas, ked pridem z prace. A suflik s nenosenymi sa plni a plni....uz som dokonca aj vypol winder, naco tam budem tocit hodinky, na ktore si ani nespomeniem. Este na leto dokupim hirsch performance a je vymalovane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaem Posted May 12 Report Share Posted May 12 Staré dobré quartzky prezuté na letný remienok. Ten je vlastná tvorba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin151 Posted May 12 Report Share Posted May 12 před 8 hodinami, EpsteinBarr napsal: Tie AT, to je proste cista blbost. Nekupovat!!! Nevravim, ze nenosim aj ine hodinky, ale automaticky kazde rano siahnem vzdy po tychto. Moony si dam obcas, ked pridem z prace. A suflik s nenosenymi sa plni a plni....uz som dokonca aj vypol winder, naco tam budem tocit hodinky, na ktore si ani nespomeniem. Este na leto dokupim hirsch performance a je vymalovane... Jak jsi se popasoval s motýlovou sponou, ta mě od nich odrazuje, ale já měl dojem že jsi více na Seiko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EpsteinBarr Posted May 13 Report Share Posted May 13 (edited) Spona na AT? Cim ta odradza, resp. v com by mal byt problem? Mne na nej nevadi nic. Seiko, alebo teda Grand Seiko je ina kapitola. Pravdou sice je, ze uz mam len 2 kusy (GS). Snowflake asi v konecnom dosledku pojdu o dum dal, ale zatial si to "uzivaju" v sufliku. Inych Seiko je ten suflik samozrejme plny Este jedna vec - ak mas rad presnost, 8900 je neskutocny kaliber. Edited May 13 by EpsteinBarr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted May 13 Report Share Posted May 13 @Vorel, @EpsteinBarr Ne*erte mě tady s těma ATčkama nebo mi selže peněženka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted May 13 Report Share Posted May 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted May 13 Report Share Posted May 13 [mention=68842]Vorel[/mention], [mention=18934]EpsteinBarr[/mention] Ne*erte mě tady s těma ATčkama nebo mi selže peněženka Počkej...ty je jako ještě nemáš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charpy Posted May 13 Report Share Posted May 13 před 2 hodinami, Radik napsal: @Vorel, @EpsteinBarr Ne*erte mě tady s těma ATčkama nebo mi selže peněženka taky se omlouvám :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Povidláček Posted May 13 Report Share Posted May 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted May 13 Report Share Posted May 13 před 2 hodinami, ragu napsal: Počkej...ty je jako ještě nemáš? Ne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorel Posted May 13 Report Share Posted May 13 před 4 hodinami, Radik napsal: @Vorel, Ne*erte mě tady s těma ATčkama nebo mi selže peněženka Já je zatím ještě nemám Moje účty jsou momentálně ve stávkové pohotovosti, tak něco nového by mohlo být nejdřív na vánoce Zatím se zabývám tím, jestli budu potřebovat víc Moony nebo AT, a pokud AT tak barevnou verzi. Ty modré co jsem zkoušel byly sice zajímavé, ale téhle variantě modré nějak nemůžu přijít na chuť. Potřeboval bych ještě vidět, jak vypadá v reálu černá Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted May 13 Report Share Posted May 13 Ne!Tos mě docela zklamal. I když je teda fakt, že co jsme se viděli naposledy, taky jsem ještě nic nekoupil. Jdu napsat inzerát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted May 13 Report Share Posted May 13 před 30 minutami, Vorel napsal: Já je zatím ještě nemám Moje účty jsou momentálně ve stávkové pohotovosti, tak něco nového by mohlo být nejdřív na vánoce Zatím se zabývám tím, jestli budu potřebovat víc Moony nebo AT, a pokud AT tak barevnou verzi. Ty modré co jsem zkoušel byly sice zajímavé, ale téhle variantě modré nějak nemůžu přijít na chuť. Potřeboval bych ještě vidět, jak vypadá v reálu černá To já mám v barvě celkem jasno, jen teda na tenhle level výdaje už podstatně míň. před 20 minutami, ragu napsal: Tos mě docela zklamal. I když je teda fakt, že co jsme se viděli naposledy, taky jsem ještě nic nekoupil. Jdu napsat inzerát. Tak se předveď, třeba mě motivuješ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorel Posted May 13 Report Share Posted May 13 před 17 minutami, Radik napsal: To já mám v barvě celkem jasno, jen teda na tenhle level výdaje už podstatně míň. A jakou barvu bys vybral? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted May 13 Report Share Posted May 13 (edited) před 1 hodinou, Vorel napsal: A jakou barvu bys vybral? Moje vysněná reference je tahle (zdroj: omegawatches.com): Edit: pokud se nepletu, tak ji výše postoval @charpy ale možná to světlo zkreslilo...? Edit 2: no a teď když listuju zpět, tak asi i Ty Jen to ostrý světlo tomu neudělalo dobře. Edited May 13 by Radik Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin151 Posted May 13 Report Share Posted May 13 před 7 hodinami, Radik napsal: @Vorel, @EpsteinBarr Ne*erte mě tady s těma ATčkama nebo mi selže peněženka Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin151 Posted May 13 Report Share Posted May 13 před 13 hodinami, EpsteinBarr napsal: Spona na AT? Cim ta odradza, resp. v com by mal byt problem? Mne na nej nevadi nic. Seiko, alebo teda Grand Seiko je ina kapitola. Pravdou sice je, ze uz mam len 2 kusy (GS). Snowflake asi v konecnom dosledku pojdu o dum dal, ale zatial si to "uzivaju" v sufliku. Inych Seiko je ten suflik samozrejme plny Este jedna vec - ak mas rad presnost, 8900 je neskutocny kaliber. A jak svítí, potápky to nejsou .. Jen mě napadlo zkoušel s nima někdo tady plavat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorel Posted May 13 Report Share Posted May 13 (edited) Před hodinou, Radik napsal: Moje vysněná reference je tahle (zdroj: omegawatches.com): Edit 2: no a teď když listuju zpět, tak asi i Ty Jen to ostrý světlo tomu neudělalo dobře. Já zkoušel tyhle. Nevím, jestli je ta modrá stejná nebo ne. Přijde mi jiná. Edit: Je to focené v prodejně. Uvnitř vypadaly hezky. Ale byl jsem s nimi i na slunci a tam se mi ta modrá už moc nelíbila. Edited May 13 by Vorel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted May 13 Report Share Posted May 13 před 8 minutami, Vorel napsal: Já zkoušel tyhle. Nevím, jestli je ta modrá stejná nebo ne. Přijde mi jiná. Edit: Je to focené v prodejně. Uvnitř vypadaly hezky. Ale byl jsem s nimi i na slunci a tam se mi ta modrá už moc nelíbila. Aha, máš pravdu, to je ta tmavší, ale když si dám na webu tyhle s těmi "mými" vedle sebe, vychází mi z toho lépe subjektivně ta "moje" modrá Ono to kdovíjak modrá není, chtít fakt modrý hodinky, tak je přeskočím, ale ty světle modrý prvky z toho pro mě dělají dokonalou kombinaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorel Posted May 14 Report Share Posted May 14 před 12 hodinami, Radik napsal: Aha, máš pravdu, to je ta tmavší, ale když si dám na webu tyhle s těmi "mými" vedle sebe, vychází mi z toho lépe subjektivně ta "moje" modrá Ono to kdovíjak modrá není, chtít fakt modrý hodinky, tak je přeskočím, ale ty světle modrý prvky z toho pro mě dělají dokonalou kombinaci. Mě se asi nejvíc líbí reference úplně bez těch světlemodrých prvků. Ještě někde musím okouknout černé. Potřeboval bych je spolu porovnat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts