Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nic krásnějšího jsem na ruce nikdy neměl, ale já jsem padawan, je snadné mě namotat na prst... Lechtá mě říct, že to je naprostý strop toho, o čem jsem kdy snil a víc už v životě netřeba, ale díky nejmenovanému zdejšímu kolegovi už vím, že určité věci se z huby vypouštět nemají🤐

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Krasny. 👍🏻 Taky neco takového shanim,ale nejak se nedari. Ale ono to casem prijde.  

Posted
před 1 hodinou, Bukoowsky napsal:

Nic krásnějšího jsem na ruce nikdy neměl, ale já jsem padawan, je snadné mě namotat na prst... Lechtá mě říct, že to je naprostý strop toho, o čem jsem kdy snil a víc už v životě netřeba, ale díky nejmenovanému zdejšímu kolegovi už vím, že určité věci se z huby vypouštět nemají🤐

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Krásné hodinky!

Posted

Dlouho odpočívaly v servisu a je to jako znovushledání se ztraceným synem 7c7681f06f7c62ab7313ac012e0fc1d1.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted
V 16. 3. 2024 v 14:37, atim napsal:

Tak jsem je vzal na výlet, západ slunce na Phu Quoc…

Tvoje fotka se mi hrozně líbí👍

Já dnes domácky

Posted (edited)

Dnes Tokyo 2020 v modré 💙

Edited by korguno