Jump to content

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Recommended Posts

Moc pekny! Ty jsem nemel a docela bych je zkusil.  Ale sehnat je bude asi orisek😀

Moc pekny! Ty jsem nemel a docela bych je zkusil.  Ale sehnat je bude asi orisek

Za mě NEJ Omegy co se týče tahu a lumi. Měl jsem je dvakrát a bral bych je znova

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uz to tady pisu asi po sty, ale yhle 2254.50 byly moje prvni Omegy a stale je ma moc rad, jsou super pohodlny, nizky, lumi paradni, strojek derivat ETA jeste bez coaxu, jednoduchy na servis.
Stale se daji relativne snadno sehnat, zalezi jak jsi narocny na stav.

Dnes som stretol kamoša z dectva / mal som na ruke jeho Omegi /, ži dlhe roky v Australii a ma pokazené ladičkove Omegi ktoré kúpil ešte r. 1974 , a tak som písal znamemu do Rimavskej Soboty Omega servis či mu to neopraví  ? ...,, uvidíme ,,,,

DSC08803vv.JPG

DSC08802vv.JPG

• Upvote 1

před 5 hodinami, peter48 napsal:

Dnes som stretol kamoša z dectva / mal som na ruke jeho Omegi /, ži dlhe roky v Australii a ma pokazené ladičkove Omegi ktoré kúpil ešte r. 1974 , a tak som písal znamemu do Rimavskej Soboty Omega servis či mu to neopraví  ? ...,, uvidíme ,,,,

DSC08803vv.JPG

DSC08802vv.JPG

Ladicky bych dal urco do Onyxu Jihlava

před 14 hodinami, Seamaster napsal:

Ladicky bych dal urco do Onyxu Jihlava

Jo, vintage vlákno i Onyx vlákno sleduju a už tam jedny nebo možná i dvoje tyhle Omegy od nich udělaný proběhly a vždy super. A hlavně jsou autorizovaní na Omegu. 

Sice o Rimavskej Sobotě už jsem tu taky něco četl, ale tady je asi volba jasná.

• Upvote 1

A sám mám též pozitivní zkusenosti. Zatím teda s novými i vintage Seiko a Prim, ale dobrý. Hlavně komunikace a přístup a to pouzdro když si ho necháš udělat, tak fakt umí a na tyhle omega brusy je vyhlášenej.