Juraj11 Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu Včerejší chvilka poezieSent from my iPhone using Tapatalk 3 1
Humanzero Odesláno 10. listopadu Nahlásit Odesláno 10. listopadu pořád nemám důvod přezout na původní tah, nebo kaučuk 3 1
Pivas Odesláno 16. listopadu Nahlásit Odesláno 16. listopadu @KurtCz - Gratulace,krásný kousek. Já starý ,ale dobrý. 8 2
Juraj11 Odesláno 16. listopadu Nahlásit Odesláno 16. listopadu [mention=70153]KurtCz[/mention] - Gratulace,krásný kousek. Já starý ,ale dobrý. Prd dobrý,ale nejlepší Měl jsem je dvakrát a bral bych je znovuSent from my iPhone using Tapatalk 1 1
Leviathann Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu No, na chvilku jsem je sundal. Ale jinak dneska tyhle miláššky, nějak je zanedbávám.... 4 3
Jocker Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu (upraveno) Good&old Upraveno 19. listopadu uživatelem Jocker 3
Humanzero Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu Dneska starý racingy...přezuty na zimu na tah...i když se přiznám, je to trochu zkouška...v únoru budou olympijské speedmastery a proporce jsou podobné, hlavně cca výška pouzdra, takže tak 2
Jocker Odesláno 22. listopadu Nahlásit Odesláno 22. listopadu V 20. 11. 2025 v 19:50, martin151 napsal: Staré ale dobré to sedí Zo je origo tah? 1
martin151 Odesláno neděle v 16:55 Nahlásit Odesláno neděle v 16:55 před 23 hodinami, Jocker napsal: Zo je origo tah? Kdepak je to forstner bands, ale čekal jsem že kvalita bude o chlup lepší. https://forstnerbands.com/products/contemporary-flat-link-bracelet-for-post-2018-omega-seamaster mají dvě verze a já už netuším jakou mám 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se