Přejít na obsah

Laco Flieger Leipzig Erbstück


Lubajda

Doporučené příspěvky

Dobrý den, 

 

zvažuji koupi těchto hodinek, vlastně jsem už skoro definitivně rozhodnutý a tímto bych Vás chtěl poprosit jestli daný model někdo z Vás nemá popřípadně zkušenosti se strojkem servis a tak podobně. Budu rád za každý postřeh, jelikož jsem v hodinkách prakticky naprostý začátečník. Děkuji

post-13460-0-72017500-1525258415_thumb.png

Upraveno uživatelem Lubajda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou absolutně bombový. Minimálně jednou týdně na ně na stránkách Chronoshopu čumím a při tom přepočítávám a myslím na hovadiny. A u těhlech bych šel do těch větších Dortmundů.

Upraveno uživatelem habadej
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U těhlech hodinek na obvodu zápěstí nezáleží. Dá se říct, že jsou skoro autentický, tak ať se blíží originálu i rozměrem :-). Moje hranice diametrálního rozměru je 43mm, ale u B-Uhr bych nad ničím menším než 45 neuvažoval :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Laco "used look" zvláda dobre. Otázne je, že aký to má význam, kupovať nové veci, ktoré sa tvária ako staré, resp. používané. Ale asi je to každého vec. Možno raz budú v móde také autá napríklad. Budú nové, ale vzhľad ako po totálke, alebo aspoň vyblednutý lak a jedny dvere natreté základnou farbou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja to celkem chapu. Komu z nas vydrzi hodinky tak dlouho, aby samy zestarly a vypadaly takto? No a kupovat nejake vylitane mr*ky s pochybnou historii a v pochybnem stavu na ebayi taky kazdy nechce. Takhle se mu dostane novych hodinek v zaruce, ktere ale vypadaji, jak kdyby je mel deda na fronte. Proc ne?

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...