YPO Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Pan Brambora .... už mu rostou fousy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 To je dobry, mas recept? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 To je dobry, mas recept?nevím .... to vyrábí máma ..... podle mě ponožka s hlínou .... nasypeš do toho osení, nalepíš voči a je to ....taky to musíš občas pokropit .... asi *ale můžu se voptat až mi donese z krámu pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 To nekdy prubnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 V tuto chvili uz pomalu opadava, ale rok od roku je vetsi a vzdycky se na to tesim, az rozkvete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 18. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Magnolie, pěkná, zajímavá barva, taky na to čekám, letos to kupodivu nezmrzlo, i když před týdnem jsem zaříkával ranní teploty, aby nelezly pod nulu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Kluci jak mám ochránit japonský javor před větrem. Rád bych ho vysadil, ale lehos často fouká. Bude sice částečně v závětří, ale mám strach co snese? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Vítr javoru neublíží, horší je plné slunce, přirozeně rostou částečně ve stínu. Mám jeden v závětří a jeden v prostoru kde je vítr a prospívají ona stejně. Na zahradě teď kvete snad všechno, zajímavý je že mi letos nekvetla jedna z magnólií, ale listy už začínají, tak nevím čím to je. A tulipánů, těch kvete . . .A nejen tulipány, taky třeba tahle nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 (upraveno) Já koupil právě bloodgood který by měl mít sluníčko rád. Stín bude milt dopoledne. Když tak ho budu muset přistínit. Upraveno 19. dubna 2019 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Třešeň vedle studny na místě kde desetiletí býval kompost (to vedle je garáž) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Panove, co je tohle za "Adelu"? S tim chodnikem si to poradilo jako nic... Narazil jsem na to nahodou a vypada to jako neco z Valky svetu... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Jsem se zeptal a prej je to licidlo . Podle barvy kvetu bud jedly, anebo americky - jedovaty . https://cs.wikipedia.org/wiki/L%C3%AD%C4%8Didlo_jedl%C3%A9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Oprava - podle barvy plodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Rhododendrony a.k.a. pěnišníky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Super, to dám přítelkyni. Snad je to to americký :-) Jsem se zeptal a prej je to licidlo . Podle barvy kvetu bud jedly, anebo americky - jedovaty .https://cs.wikipedia.org/wiki/L%C3%AD%C4%8Didlo_jedl%C3%A9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Původně jsem si jen hrál s foťákem, ale výsledek se mi docela líbí, tak to šoupnu aspoň sem. Na to, že to vzrostlo z jednolístečkovýho cancourku myslím dobrej zázrak přírody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 To mam ted v hokne za voknem. Kytku zaleju tak jednou za tejden az dva a vono to funguje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Pěkná Klívie, zalévání sem tam někdy je přesně co potřebuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Velká vzácnost, Solanum Tuberosum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Zkusím český překlad bez gůglu: Slunečník hrbolnatý? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se