Mr. Igelit Posted May 17, 2018 Report Share Posted May 17, 2018 Zakládám pro něj téma. Vše jak má být. Rychlá domluva, rychlé předání, rychlý obchod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JendaM Posted February 13, 2019 Report Share Posted February 13, 2019 Vse naprosto v pohode, sice nekoupeno zde, ale na FB skupine chronomagu, ale myslim, ze kladne hodnoceni se hodi i sem, diky :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messiah Posted August 21, 2019 Report Share Posted August 21, 2019 Dávám uživateli Jarda88 negativní hodnocení a nedoporučuji s tímto člověkem obchodovat - rozhodně ne na dálku na čestné slovo chlapa. Náš obchod si vykládám, téměř jako záměrný podvod a naposledy jsem tady dal na nějaké "gentlemanské" způsoby zde na fóru. Obchod proběhl poštou s mou platbou předem, nyní samozřejmě po zjištění poškození není možné dohodnout adekvátní kompenzaci a ani návrat nazpět. Jako důvod pro nemožnost vrácení je uváděno sundání tahu - což jsem provedl abych mohl nafotit poškozené nožky od stěžejek, které vzniklo častým a dost neohrabaným způsobem. Podle mě nepůjde opravit přeleštěním. Prodejní inzerát:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/130673-omega-planet-ocean-8500-455mm/ Stěžejní informace: Perfektní stav - Nesouhlasí, hodinky mají poškozené pouzdro. Na fotkách záměrně nevyfoceny poškozené části - především nožky u tahu. Prodávající sice nabízel zaslání dalších fotek, nicméně dle jeho informací jsou na hodinkách pouze mikrovlásečnice, a byli minimálně nošeny. Díky těmto informacím, jsem přistoupil na platbu předem a poštu. Jinak bych si raději přijel, nebo obchod zrušil. Níže fotky perfektního stavu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vortex-Tempus Posted August 27, 2019 Report Share Posted August 27, 2019 Kolega u mna nakupoval a vsetko dopadlo na 1A. Rychla dohoda, prijemna a efektivna komunikacia, ochota vyjst v ustrety pri predavani. Za mna palec hore... Dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKR Posted August 28, 2019 Report Share Posted August 28, 2019 Za mne tedy naprosto v pořádku, rychlá komunikace, stav dle popisu, možná bych řekl i lepší. Děkuji za obchod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted October 27, 2019 Report Share Posted October 27, 2019 Za me super a rychlej byznys. Doporucuju :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted December 19, 2019 Report Share Posted December 19, 2019 První že dvou obchodu, rychlej a příjemnéj. Dík. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted December 23, 2019 Report Share Posted December 23, 2019 V krátkém sledu druhej obchod a znovu paráda. Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ismit Posted February 5, 2020 Report Share Posted February 5, 2020 Pohodový obchod a pokec. díky moc a doporučuju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbraj19 Posted February 5, 2020 Report Share Posted February 5, 2020 Za mě teda ne - nekomunikativní. Projevil zájem o hodinky a už se neozval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponorka9 Posted February 19, 2020 Report Share Posted February 19, 2020 Protože nemám rád neslušnost, přidávám i já negativní hodnocení - poptal hodinky, já nabídl, popsal, nafotil a nedočkal se žádné reakce. To je tak velký problém napsat "děkuji, nechci" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Gruber Posted March 5, 2020 Report Share Posted March 5, 2020 Osobní předání hodinek, všechno v pořádku, super domluva, díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted May 4, 2020 Report Share Posted May 4, 2020 Dohoda rychlá, zboží přivezl až pod nos, za mě cajk díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pivas Posted December 4, 2020 Report Share Posted December 4, 2020 Rychlá domluva,pro hodinky si dojel,krátký fajn pokec ,hodnotím vše na jedna. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted December 16, 2020 Report Share Posted December 16, 2020 Rychlá domluva, přijel za mnou do práce a tedy i pokec byl. Díky za obchod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted January 4, 2021 Report Share Posted January 4, 2021 No, skoro to vypadá, že mu tady hodnocení dávám jen já :-). Moc díky dodatečně k obchůdku z 2.1. Znovu na 1* Link to comment Share on other sites More sharing options...
distar Posted February 9, 2021 Report Share Posted February 9, 2021 (edited) S Jarda88 proběhl obchod na dálku na jedničku i s fajn pokecem. Za mě pohoda Edited February 9, 2021 by distar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violoncello Posted March 3, 2021 Report Share Posted March 3, 2021 Jardu88 mohu stoprocentně doporučit. Je to pravý chrono-blázen. Vsadil bych se, že mu místo srdce tiká strojek s automatickým natáhem! A jako bonus - perfektní pokec! Děkuji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maiestatus Posted June 9, 2021 Report Share Posted June 9, 2021 Za mě Jarda naprosto super. Hodinky mi přivezl, dali jsme rychlý pokec, vše v naprostém pořádku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Americkej Posted May 26 Report Share Posted May 26 Jeden bleskovej impulzivní obchod. Rychlovka bez zbytečnejch cirátů, jak to mám rád. Hodinky jsou fajn, díky za obchod a doporučuji dále. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts