AdaMoss Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Pro jednoho nedostatek, pro druheho prednost :-). Pekny kousek, gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krabicka3 Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Jakou ma prednost manual pred automatem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 To je silně individuální, každému vyhovuje něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 (upraveno) Jakou ma prednost manual pred automatem?Když odložím automaty s běžnou rezervou chodu (cca 48 hod) na víkend, v pondělí ráno jsem bez přesného času (natahovač nechci). Upraveno 20. listopadu 2018 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krabicka3 Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 (upraveno) To jo, ja jen, jestli manual neni treba o neco presnejsi nebo vyzaduje mene castou udrzbu, nebo tak neco. @Mareka01: Tady nachapu, jak to myslis. Manual ma tedy vzdy takovou rezervu chodu, ze ti vydrzi pres vikend? Jinak osobne proto planuju koupit Pelagos, protoze ma 70h. Upraveno 20. listopadu 2018 uživatelem krabicka3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Jak psal shewcza výše, je to silně individuální, netřeba v tom hledat žádnou záhadu. Já třeba u určitých typů hodinek preferuji manuální nátah před automatem, prostě proto, že mě natahování baví - radost z hodinek se dá prožívat mnoha způsoby :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krabicka3 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Jak psal shewcza výše, je to silně individuální, netřeba v tom hledat žádnou záhadu. Já třeba u určitých typů hodinek preferuji manuální nátah před automatem, prostě proto, že mě natahování baví - radost z hodinek se dá prožívat mnoha způsoby :-). Rozumim, to je dobre vysvetleni. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jagger Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 Jsou krásný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 @Jagger to jo, ale tři roky staré. Zkus si najít aspoň nějaké novější vlákno, na kterém si budeš honit příspěvky… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se