ivlado Posted May 27, 2018 Report Share Posted May 27, 2018 Ahojte. Chcel by som Vám predstaviť nie tak často sa objavujúce hodinky Longines Flagship Heritage. Krátky popis:Púzdro:nerezová oceľ,priemer 38.5mm,vodeodolnosť do 3 bar,Sklo:zafírové s vnútorným antireflexom,Ciferník :krémový lakovaný,so zlatými ručičkami s lumi a indexamiKaliber: L615(ETA 2895/2) 28800 vibrácií, 27 kameňov, rezerva 42 hod.,malá sekundovka, dátum,meraná presnosť 2,1-4,4 s/24hodRemienok: 19mm Firma používa svoje okrídlené logo v pôvodnej form už od roku 1867 a jej korene siahajú až do roku 1832. A v dnešnej dobe patri do koncernu Swatch Group Ltd a asi to je jeden z dôvodov prečo stratila časť svojej identity a zároveň sympatií medzi hodinkovými nadšencami. Na druhej strane má bohatú históriu ,ktorú sa snaží využiť v súčasnej produkcii. Dlhšiu dobu som hľadal hodinky zo 60-tich rokov ,ale od tohto rozhodnutia som nakoniec ustúpil vzhľadom na možné problémy so servisom. Tento model hodiniek dizajnom nadväzuje na hodinky vyrábané v 60-tich rokoch minulého storočia, kedy konkurovali modelom od Omegy.Na špecifikácii a značke mi veľmi nezáležalo , vyberal som ich čisto pocitovo,a tak aby my sedeli. Vodotesnosť aj odolnosť majú mizernú, svetlý ciferník so zlatými krátkymi ručičkami s minimom lumi tiež nie je najpraktickejší...Jedine dátum bol podmienkou. Napriek tomu po cca dvoch mesiacoch čo ich vlastním som sa s nimi absolútne stotožnil. Pripájam niekoľko fotiek: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted May 27, 2018 Report Share Posted May 27, 2018 krasny klaciky kousek! pekna volba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waya03 Posted May 27, 2018 Report Share Posted May 27, 2018 Pěkné hodinky a hlavně rozumná velikost. Ať dělají jen radost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colommbo Posted May 27, 2018 Report Share Posted May 27, 2018 Hezké "vintážky"! Ač toho na ciferníčku mají hodně, nějak mi to nevadí a velikost je akorát. Pěkný kousek, ať slouží k radosti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted May 27, 2018 Report Share Posted May 27, 2018 Gratuluji, libi se mi moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toom Posted May 27, 2018 Report Share Posted May 27, 2018 (edited) Gratuluji. Toto jsou dávno mé zamýšlené "definitivní". Důrazně tímto žádám firmu Longines, aby je už konečně začala vyrábět ve 42mm! Edited May 27, 2018 by Toom Link to comment Share on other sites More sharing options...
James24 Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Ty jsou moc hezký, decentní, ale přitom zajímavý oblekovky... a ideální velikost ... a trochu mi připomínají primky - Traktory Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivlado Posted May 30, 2018 Author Report Share Posted May 30, 2018 Ďakujem všetkým . Pôvodne na nich bol krokodíl , ktorý ale šiel hneď preč, ani som ho neplánoval nosiť . S týmto remeňom sú veľmi univerzálne na bežné nosenie. K obleku si ich osobne moc neviem predstaviť, ale to je o mojom nastavení . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Tohle si název Flagship zaslouží. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigger Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 veľmi pekné, tieto ako aj conquest heritage sa robia aj v 18ct zlate, nádhera Link to comment Share on other sites More sharing options...
luka Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Hmm, taky se mi moc líbí, i fotky krásné, gratuluji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dantes Posted June 10, 2019 Report Share Posted June 10, 2019 Dokonalost! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted June 11, 2019 Report Share Posted June 11, 2019 Jesteze Dantes vykopava stara vlakna. Vubec jsem netusil, ze tyhle Lonziny tu vlakno maji. Koukam na ne uz par let a naopak jsem rad, ze drzi takovou velikost. 42mm oblekovek se da najit hafo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter_s Posted June 11, 2019 Report Share Posted June 11, 2019 ..a pekne fotecky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemonultimate Posted June 11, 2019 Report Share Posted June 11, 2019 Krásný Link to comment Share on other sites More sharing options...
digiMonster Posted June 11, 2019 Report Share Posted June 11, 2019 na živo sú parádne gratulujemaj rozumná cena na nich je retail 1.400? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Army11 Posted July 2, 2019 Report Share Posted July 2, 2019 Hodinky nádhera, fotky jedna báseň. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadimR Posted July 2, 2019 Report Share Posted July 2, 2019 Opravdu krásná klasika.Užij si je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irwinek Posted August 22, 2020 Report Share Posted August 22, 2020 Někdo se bude zlobit, že vytahujibstará vlákna, ale já cosik hledám, tak projíždím vše a tyhle flagshipy prostě vypadají úžasně postupují do užšího výběru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spok Posted August 24, 2020 Report Share Posted August 24, 2020 Skoda tech krátkých rucek, jinak jsou super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts