Přejít na obsah

Grand Seiko na Moravě


Chumpus

Doporučené příspěvky

Od tohoto týdne je kromě Koscomu dostupné Grand Seiko ještě v Klenotnictví Opluštil ve Velkých Bílovicích. Myslím, že tam mají kolem 10 kousků.

http://www.klenoty-oplustil.cz/

 

Proč zrovna tam? No, asi to tam dělají dobře. A taky si pamatuji na hlášku: "Víte, jak se říká v Bílovicích miliónu? Málo."

:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Probehla informace ze Videnske dealerstvi hazou GS lopatama do kanalu protoze od tedka uz neprodaji ani jedny. Videnaci si od ted radsi zajedou na vylet do kasina, koupacka pasohlavky, GS v bilovicich a na ceste zpet na masaz do Mikulova.

 

Zni jako idealni Sunday trip

 

 

 A taky si pamatuji na hlášku: "Víte, jak se říká v Bílovicích miliónu? Málo."

:D

 

 

:D :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Protože jsem to slíbil panu prodejci, a protože jsem se nadchnul, dovolím si doporučit návštěvu. Sám jsem byl (postnu foto GS, které mají k dispozici), obchůdek je z části věnovaný šperkům a z části hodinkám. Na to, že se jedná o malinkou obec půl hoďky od Brna, lidé si k nim cestu najdou. Co jsme byli my (v sobotu dopoledne), obchod byl plný! A to tak, že obsluhovalo pět prodavaček a jeden prodavač.

 

Sháněl jsem sponu pro své GS, byť neměli skladem (a chápu to), udělají, co budou moct a dají vědět. Ochota opravdu nechyběla. Zároveň jsem si mohl vyzkoušet veškerou nabízenou GS rodinku (a málo jich nemají). Oproti Koscomu mají už "nové" modely Grand Seiko.

 

Kdo může, zajeďte se mrknout. Stojí to za to :). Dokonce mají i tu limitku (modrý plastický cifr), co zde nosí jeden člen - naživo je snad ještě úchvatnější než z fotek :).

Upraveno uživatelem Ketiv
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...