brownwld Odesláno 27. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 To je prvotni nadseni... pujde to dolu ty ceny, pod MSRP asi ne, ale za 200 rozhodne za 3 mesice chodit nebudou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 (upraveno) Držím novým majitelům pěsti. Já jsem na jedničkách projel. Ale naštěstí to kompenzuju sexem Upraveno 27. srpna 2018 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 Držím novým majitelům pěsti. Já jsem na jedničkách projel. Ale naštěstí to kompenzuju sexem Ve srovnani s tvymi prodeji vintage rlx nebo speedy alaska to neni big deal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 Ve srovnani s tvymi prodeji vintage rlx nebo speedy alaska to neni big deal To je fakt, celková bilance zde na fóru je v červených číslech .... ale zase ta radost, ta radost se nedá zaplatit penězi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 (upraveno) Dnes už jsou za cca 200tCZK a ještě není konec Jaký máš z ních pocit po pár dnech vlastnictví ? Hele jsou fakt pěkný, krabice skvělá ta hlava na 9ce není z normální vzdálenosti vůbec vidět ale když si vzpomenu že jsem první Moony koupil za 36 tisíc a za tydle jsem dal několikrát tolik tak leží v krabici ve foliich a nosím starým mrdky 2998ky. Upraveno 28. srpna 2018 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Ulet numero uno;-)https://www.chrono24.cz/omega/speedmaster-professional-moonwatch-ultraman-speedy-tuesday--id9010600.htmAsi cislo 1/2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 (upraveno) Vypadá to na něm dobře (zdroj omegaforums) Upraveno 28. srpna 2018 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Tak flatlink dodává kouzlo všemu Za mě určitě ano, ale to je dalších 1000-2000gbp za tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Z tech fotek mi ten tah prijde disproporcne hubenej vuci pouzdru. Je to tak aj v realu, nebo se mi to jen zda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Z tech fotek mi ten tah prijde disproporcne hubenej vuci pouzdru. Je to tak aj v realu, nebo se mi to jen zda?Je to vintage tah, neskutečná mrdka která má péra v dílcích jako "extenzi" a ano říká se jim flatlink protože mají tenké dílky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Je to vintage tah, neskutečná mrdka která má péra v dílcích jako "extenzi" a ano říká se jim flatlink protože mají tenké dílky.Myslim sirku tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Myslim sirku tahu tuším že poslední dílek je 18 nebo 19mm, takže jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 28. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Hlavne na tomhle tahu se dodavaly puvodni ultramany ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Hlavne na tomhle tahu se dodavaly puvodni ultramany ne? Yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 1 - 2t ? je dost úlet, z aktuálně vyráběnejch jsem na ST#1 bral 1171/633 a přišel na nějakých 400,-?. Máte přehled jaké jsou aktuálně vyráběné a nabízené tahy . Líbil bei se mě 1450/1490, ale nejsem si jistej jestli je ještě dělají a nabízí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Jak tady bylo zminovano, me se moc libi tenhle a kdyby se dal poridit za normal, tak do nej jdu stopro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 (upraveno) Já pořídil starší ref:1998 (foto není moje) Upraveno 28. srpna 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Jak tady bylo zminovano, me se moc libi tenhle a kdyby se dal poridit za normal, tak do nej jdu stopro!Tendle rádobyprezident je moc pěknej a za mě osobně k nim sedí daleko líp než ten flatlink. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Ulet numero uno;-)https://www.chrono24.cz/omega/speedmaster-professional-moonwatch-ultraman-speedy-tuesday--id9010600.htmAsi cislo 1/2012Za 8t ? se včera asi jedny prodali. Tyto už jsou naceněný asi jen jako zbožný přání ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Jak tady bylo zminovano, me se moc libi tenhle a kdyby se dal poridit za normal, tak do nej jdu stopro!Je to 1171/633 a na ST#1 jsem za něj dal v OB Wien 420,-?. Ve vlákně k ST#1 někdo psal, že byla ukončena produkce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se