Jump to content

TheDZetko

Recommended Posts

Plánuji nákup hodinek Tissot Chemin des Tourelles (T099.405.36.418.00). Budou to mé první hodinky v této cenové relaci a hlavně první mechanické hodinky. Mám tedy pár dotazů na ty, kteří s těmito hodinkami mají zkušenost nebo prostě o hodinkách vědí víc.

1. Je značka Tissot správná volba při výběru prvních hodinek?
  2. Doporučili byste tento model z hlediska udržování a servisování?
  3. Je dle Vašeho názoru lepší tato verze v růžové s koženým řemínkem nebo její sesterská verze ve stříbrné s ocelovým řemínkem?
  4. Kde v Praze nebo Liberci byste doporučili nákup, když se jedná o tuto značku? Popř. vyplatí se pro ně z hlediska ceny zajet do Německa či na Slovensko?

Děkuji všem za jekékoliv odpovědi.

Edited by TheDZetko

1) Tissot jako značka je bez problému. Kupují je doktorům, obchod. partnerům atd. Za mě subjektivně dobrá volba u hodinek do cca 15 000,- Kč.

2) Tissot za 50 000,- Kč bych si nekoupil. Skeletony dělá také např. Oris - model Artelier a další značky. Celkově bych ještě zvážil, zdali chceš opravdu skeletony. Mně se docela rychle okoukaly.

3) viz. bod číslo 2

4) viz. bod číslo 2

Za mne přesně jak píše jacob.

Tissot určitě ano, ale v této ceně bych taky koukal jinde.

Souhlas. Tissot do 15000 v mechanice = super hodinky. Já osobně bych nekoupil žádné skeletony. Postrádám u nich určení, k jakému oděvu je vlastně nosit . Je to můj osobní názor a pocit.

• 3 months later...
  • 1 year later...

Ahojte. Potreboval by som poradiť s nákupom oblekoviek. Snáď sa mi niekto v tomto starom vlákne pomoze/poradi. Natrafil som na tieto Tissot.

https://www.tissotwatches.com/en-en/t0064283605200.html

Co na nich hovorite ? Nemá s nimi niekto skúsenosti? Paci sa mi farebná kombinácia a veľkosť cca 39mm na moje male zápästie. 

Som otvorený iným návrhov aj z druhej ruky. 

Ďakujem 

TISSOT-LE-LOCLE-AUTOMATIQUE-PETITE-SECONDE-T006.428.36.052.001-550x550.jpg

Edited by Stanislav Birošík