Přejít na obsah

Rolex ? kde koupit


no-one

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Ondra

Nejde jen o to, ze jsou od Streeta, ale treba i mozny nasledny prodej nebo nejake budouci problemy se servisovanim, kdyz jsou bez papiru, nevim co vsechno... zkuste se oprostit od toho, ze je konkretne prodava Street...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale to je ten zásadní moment, protože Street by neprodal něco, co by nebylo v pořádku... pokud bych chtěl hodinky tzv. na lítačku (tuším, že s tímto termínem přišel právě Street), tak by mi absence dokladů a boxu asi nevadila, byla by vyjádřena sníženou cenou, protože kompletní balení je u RLX zkrátka dražší. Normálně bych se bál skládačky, neodborných servisů, leštění a dalších věcí, Streetovi bych v tomto maximálně důvěřoval, normálně bych se ho zeptal a on, vzhledem ke svým znalostem a co vše mu prošlo rukama, by mi po pravdě odpověděl a případně doporučil co a jak.

 

To je jak s ojetým autem... ten prodejce je pro mne skutečně zárukou spokojenosti a upřímnosti... pokud chceš hodinky nosit, klidně bych vzal tyto, protože trh je připravený v případě prodeje i na hodinky bez ničeho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasne, chapem ta. Skus sa od neho opytat (ked si to este neurobil) ako je to so servisom, ci bol a kedy. To ze nemaju prislusenstvo ziadne to musis vediet ty ci ti to vadi alebo nie. Nijak neovplyvnuju samotne hodinky a k tomu este nie su ani rozlestene ak dobre vidim.

Kazdopadne ked mas strach z pripadneho servisu (co chapem) tak dohodnete sa a skocte k hodinarovy nech sa na ne pozrie a budes mat klud. Cena si myslim je ok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je dobrý, Ondra se ptá na hodinky a dostane hodnocení Streeta  :lol2:

 

Ondro, ptal bych se přímo Davida, hodně záleží na tom, zda prodává své hodinky, nebo nějaké z výměna atd atd .. Jeho slovu můžeš věřit.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Dnes nakup DJ pre kamaratku. Vieden Wagner katastrofa, vitriny obsadene na 1/3, doobjednavka 4-5 mesiacov podla azijskej sales representative. Ziadna daytona na butiku (ani zlato ano bicolor). O ocely zbytocne rozpravat. Druhy pokus Shullin, DJ lepsie, nasla sa vhodna ref., nakup so slovensky hovoriacou slecnou velmi prijemny. Kamaratkin partner si zaroven objednal DJ 41 s modrym dial, info o dodani 5-6 tyzdnov(asi maju ineho dodavatela ako Wagner). Daytona takisto 0ks,ziadna referencia. V tohto tyzdnovej zasielke na ceste sa nenachadza ani 1 ks. Vyhliadky do buducna zle.. wtf? Professional steel nic. Aspon som vyskusal yellow gold sub, fajn, ale na green face daytona (ktore mala na ruke predajkina u Wagnera sa nechyta). Celkovo ochota u Shullina podstatne lepsie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Ono těch důvodů bude asi vícero. Jednak, jak zmiňuje šerif - kontrolou produkce si zajišťují odbyt. Rolex vyrobí ročně cca 800k hodinek (dalších asi 200k nasází Tudor). Udržet si i při takové produkci punc jakési exkluzivity není jednoduché. Přestože má Rolex na ruce dneska doslova kde kdo, má to takovou tu auru jedinečnosti a prostě se na ně čeká.

 

Další věc je ta, že produkci nezvýšíš jednoduše lusknutím prstů. Někde jsem četl, že než Rolex zaučí nového hodináře, trvá to 3,5 roku. Je to určitý risk - nikdo ti nezaručí, že stejná poptávka bude i za x let. Takže ty najmeš x lidí, abys navýšil produkci (neřeším teď, kde ty lidi vezmeš), někdo je musí školit a dozorovat a za 3,5 roku jsou schopný samostatně pracovat. Možná, že v té době už budeš zase vyrábět méně (spekulace nechme stranou) a co pak s těma lidma (odstupné atd.)? Plus řešíš nějakou přirozenou cirkulaci stávajících zaměstnanců - sem tam někdo odejde třeba do důchodu :-).

 

Razantním navýšením výroby by taky vzrostly nároky na přidružené služby - servis atd. Na to prodejci taky nezareagují okamžitě. 

 

Jednodušší je produkci držet +- stejnou a prostě zdražit - dokud to lidi kupujou, tak to nemám problém :-). Já se třeba docela divím, že Rolex nezdraží mnohem razantnějším způsobem. 

 

Současný stav je asi jejich Strategie, která zdá se zatím vychází. Důvodů pro ni může být celá řada. Takto si to vysvětluji já. Nedávné zrušení pořadníků je myslím jen taková formalita...stejně do nich viděl vždy akorát šéf daného butiku...čili si tam mohl psát pořadí, jaký chtěl a vůbec to nemuselo záležet na pořadí v čase :-). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...