Přejít na obsah

Jaké Vulcainy máte na ruce


martar

Doporučené příspěvky

  • po měsících...

už rok se tady nic nedělo, nicméně v reálném životě se děje stále něco. tedy Moje krásné Vulcain Cricket byly v ohrožení neboť moje drahá projevila zájem o půjčení na dobu kterou nazvala "dočasně" vzhledem k tomu že již v minulosti se vyskytl termín "dočasně" jako velmi neuchopitelný, jsem raději zakoupil k Vánocům tento stroj, který ji očaroval a tedy moje crickety jsou zachráněny. Její velikost 33 mm je dokonalá. zatím foto z netu. Ostatní nafotím až je dá z ruky 🙂

 

first lady vulcain.png

Upraveno uživatelem ferrycz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jste mě navnadili, zítra vyvenčím svoje hodobóžovky :)

@ferrycz

MOP diamonds Crickety jsou fakt super! My jsme na dámskou pacičku zkoušeli MOP First Lady, ale byly moc velké. Tyhle by asi byly fajn, ale mezitím se to vyřešilo malými vintage art deco platinovkami.

@sery.vlk

Ten řemen jim sekne!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ferrycz

Jsou super. Jaký máš vlastně pocit z toho náramku? Dneska se dělají náramky u konkurence převážně broušené, s ostrými hranani, s rovným nebo mírně zaklenutým profilem, obvykle třířadé. Vulcain má pěti- až sedmiřadý náramek, s různě vysokymi články, přičemž krajní a střední jsou vyšší. Je to hodně jiné. A je vidět nějaká evoluce provedení náramku, když srovnáš svůj na pánských černých Cricketech a ten na partnerčiných MOP Criketech?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No co se týká náramku u mých , tak super pohodlný, nízká spona, netahá a neřeže. co se týká toho na manželčiných, tak osobně nevím 🙂 ale na můj dotaz odpověděla že o něm ani neví 🙂 takže si myslím že dobrý . ony to tak stejně neřeší, tam platí jenom líbí nelíbí. jinak nic 🙂

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Stejně by se na ně měl někdo kouknout, kvůli těsnění (u světlých cifrů může vlhkost nadělat viditelnější paseku), tak to můžeš sfouknout najednou. Rychnov máš kousek :)

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...