Přejít na obsah

Nějaký hodinář na autohodiny?


Doporučené příspěvky

Potřeboval bych zrenovovat (mechanicky ne vzhledově - zkrátka zprovoznit) staré nefunkční Kienzle z Rolls-Royce případně i další mechanické hodiny ze starých aut. Nemáte někoho kdo se v tom vyzná a u koho oprava netrvá 3/4 roku?

 

Díky.

Upraveno uživatelem stefan2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice autohodiny opravuji kamarádům také, ale záleží co s nimi je.  Ulomená setvační hřídel se dá vyrobit, horší je to když jsou vylámané ocelová natahovací kola .

A taky záleží, jak je udělán ráfek skla. Protože většinou se stroj vyndavá přez číselník . Například žigul a motorky to mají převážně zpertlované a když je potřeba to rozebrat prostě se to musí roznýtovat a to je pak vidět .

Ale některé auto hodiny, jsou na šroubky a některé mají radioaktivní ručky a číselník, ale není to fatální i když je dobré to vědět Jirka  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chápu šlo mi o to aby se na ně aspoň někdo podíval a třeba i řekl jestli se vyplatí je vůbec opravovat. K sehnání zatím jsou dostatečně ke koupi třeba repasované nebo z jiného auta. Spíš si myslím že bude obecně problém s tím, že jsou ty hodinky 40 let staré. Ta auta nejezdila nikdy nějaké extrémy aby to bylo zničené po mechanické stránce. Spíš to bude otázka nátahu apod.

 

Pokud by to bylo nerentabilní tak bych je alespoň prodal na náhradní díly někomu jinému kdo má třeba prasklé sklo nebo je má jinak poškozené.

Upraveno uživatelem stefan2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...