seaman Posted August 5, 2020 Report Share Posted August 5, 2020 Ano, z modrej su tu ludia uplne sialeni, ja to mam naopak, na hodinkach neznesiem dve farby a to zelenu a modru :-) Link to post Share on other sites
lukasb515 Posted August 5, 2020 Report Share Posted August 5, 2020 Neviete kde v prahe sa daju vedla seba pozriet 39 v modrej a sedej? Link to post Share on other sites
Regi Posted August 5, 2020 Report Share Posted August 5, 2020 Neviete kde v prahe sa daju vedla seba pozriet 39 v modrej a sedej?KoscomOdesláno z mého PCT-L29 pomocí Tapatalk Link to post Share on other sites
pciza Posted September 20, 2020 Report Share Posted September 20, 2020 Po delší době na ruce. Link to post Share on other sites
Kluk jako buk Posted November 30, 2020 Report Share Posted November 30, 2020 (edited) Tak Aikon už i v zelené Plus na webu mají množství nových variant. Ovšem 39mm white dial pořád nic. Edited November 30, 2020 by Kluk jako buk Link to post Share on other sites
Coach Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 Jak jste na tom prosím s přesností? Já se zatím pohybuji cca +6-8s/den, odkládání odpoledne po příchodu z práce a na ruce opět až ráno. Link to post Share on other sites
dieqo Posted Tuesday at 10:45 AM Report Share Posted Tuesday at 10:45 AM V 31. 12. 2020 v 13:39, Coach napsal: Jak jste na tom prosím s přesností? Já se zatím pohybuji cca +6-8s/den, odkládání odpoledne po příchodu z práce a na ruce opět až ráno. Tak jsem to čeknul a v podobném režimu co ty, mi vyšlo +2s/den. Link to post Share on other sites
Coach Posted Wednesday at 09:53 PM Report Share Posted Wednesday at 09:53 PM Tak jsem to čeknul a v podobném režimu co ty, mi vyšlo +2s/den. Diky moc. Ja ted zacal nosit dele pres den a odkladat 12 dolu a nyni se hybu cca kolem +3.4s/den, to uz je prijemnejsi, nez 8s/den. Tak snad se to ustali a bude hybat do tech 4-6s/den. Jinak nejsem schopen poradne najit kolik by mel mit ML115 odchylku, ani pripadne v jakem zarazeni presnosti u Sellity by se mel nachazet.Odesláno z mého ONEPLUS A6013 pomocí Tapatalk Link to post Share on other sites
Recommended Posts