Přejít na obsah

IWC cibule za náramkové jiné


Jarmom

Doporučené příspěvky

Prosím o radu místní zkušené mazáky v prodeji a výměnách.

 

Jsem už pár let majitelem těchto IWC cibulí. Což o to, hodinky jsou to pěkné, navíc s rodinnou historií. Bohužel ale příležitostí nosit cibule je prakticky nula, takže víceméně jen leží v krabičce v polici, což je mi líto.

 

Naopak vždy nosím nejrůznější náramkové hodinky, podle typu příležitosti Citizen na tahu, smartwatch v kanceláři, g-shocky na outdoor, Primky do společnosti, prostě jak se to zrovna hodí.

 

Napadlo mě tedy, jestli se těch IWC nezbavit a místo nich pořídit nějakou kvalitní osvědčenou značku, která by taky s věkem zrála a nebylo by mi líto, že jsem kvůli ní prodal ty rodinné IWC. Líbí se mi Omegy, Tag Heuer apod. 

 

Tak a teď jak na to. Samozřejmě první možnost je prostě je prodat a s tržbou koupit něco nového.

Ale mě by se spíš líbilo zajít někam, kde IWC férově zhodnotí a nabídnou rozumnou cenu, ideálně včetně řetězu. A úplně nejlíp kdyby se u nich pořídil i nový model, ať je všechno pod jednou střechou. (myslím že když by daný obchodník věděl, že u něj chci něco koupit, spíš by dal rozumnou cenu za výkup)

Nebo jít cestou přímé výměny?

Nebo je to celé blbost a mám nechat IWC doma a za 40 let je prostě odkázat potomkům?  :)

 

Co byste dělali vy?

 

(p.s. V tom odkazovaném příspěvku se mi už nezobrazují fotky. Nevím jestli je to chyba jen u mě, nebo všude. Pokud by vás zajímaly, můžu je znovu nahrát třeba sem.)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dávat svým rodinným dárkem někomu vydělat není moc dobrá volba.

Za pár let budeš o něco starší a tvoje priority, potřeby i vkus budou určitě jiné. Co když tě jednou ty náramkové hodinky omrzí?

 

A zná to i lidová moudrost - v bajce Jak dědeček měnil, až vyměnil.

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja teda vestu nosim jen zridkakdy. To by me vlastne fakt zajimalo, jestli tu nekdo pouziva kapesni hodinky neak vic casto. Vestu do obleku vemu jen na nejakou extra prilezitost, vestu obecne moc nemam rad a i tak, do jine vesty nez k obleku bych si je nevzal. No a na strelnici si vzit kapesni hodinky...no to se mi nezda

 

Ale kapesni hodinky mam rad, coz voto.

 

Jaka je hodnota tech hodinek? a stav? ja bych si je asi stejne nechal, i kdyz bych je moc nepouzival, protoze proto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně jak píše 4st0n. Vestu sice mám, ale nosím ji opravdu zřídka. Oblek poměrně často, pracovně. Ale k němu si vestu neberu a i kdyby ano, rozhodně bych nechtěl nějak pravidelně nosit tyhle drahé hodinky.

Ve finále tedy opravdu hodinky leží doma v krabici. Jestli jsem je za těch pět let vytáhl 3x, tak to možná ještě přeháním. 

 

A slíbené fotky:

post-20369-0-91682300-1532612328_thumb.jpg

post-20369-0-86018800-1532612349_thumb.jpg

post-20369-0-89421900-1532612360_thumb.jpg

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vypadaji pekne a v supr stavu. Ja bych si je nechal, pak bych je dal synkovi, ten by je dal svymu synkovi a moc bych nemyslel na nejaky snadny rychly penize ted. Jó to treba nejakej ten potomek by z nich dokazal uz ziskat vic. A nebo bych si je nekam vystavil a koukal na ne a jednou za cas vytasil na ples.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nečetl jsem to původní vlákno, ale asi bych se držel té rodinné historie, pokud je skutečná a má hezký základ, tak bych si je nechal, pokud by to byly jen jedny z několika věcí, které by zbyly z dědictví po strýci z 5. kolene, tak bych si zjistil jejich skutečnou prodejní cenu a případně bych začal nějakou rodinou historii od znova :)

 

Edit: a případně bych koupil nějaký podobný stojánek, dal si je na pracovní stůl a měl bych z nich radost :)

 

post-679-0-43743800-1533220446_thumb.jpg

 

Upraveno uživatelem Andrew
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...