Přejít na obsah

Stavba domu (rady, tipy)


Doporučené příspěvky

Gustave a kde by se to stavelo?

Na Olomoucku bych mel kontakty..

 

Jinak jsem stavel neco podobneho 2roky zpatky.. a hobby market sem zrusil, to je katastrofa a vo si poslal ty, me neprijde ze tu bude stat za 10let.. za ty penize to vypada chatrne..

 

Poslu foto (vyslo to cca komplet za 80tis) vcetne desky.. hodne sem udelal ale sam.

bohužel úplně druhej konec republiky...kousek od Plzně. No, tak jako s tím kilem jsem asi smirenej,ale chci aby to nějak vypadalo a nejlépe asi z venku omítnutý,aby to mělo barvu stejnou s domkem.

 

Koukal jsem tedy i na ty NaturHouse,co sem dával financ...asi bych si taky vybral,ale ceny pro mě nereálný.

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 5,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak, a je to tady. Krize jak vyšitá, místo aby nestíhali a odmítali zakázky tak takhle uboze hledají hejly. Nebo je to firma úplně k hovnu. :D

 

Každý odborník jak cip!! :-)

Podle mě nejlíp si nehrát na odborníka a frknout to někomu. Taky jsem si myslel, jak jsem pán světa a nakonec ty základy za mě musela opravovat specializovaná vww.reklamnitroll.cz :-)

 

Wow, to vypadá krásně. Šikovní chlapi, to se musí přiznat. Já bych si na to teda vůbec netroufl. Jednou jsem dělal něco na baráku svépomocí a dopadlo to katastrofálně :-) Mám na to svou osvědčenou firmu z Litoměřic w.reklamnitroll.cz

Upraveno uživatelem Tom4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nás v regióne je väčšina stavebných firiem obsadená na prvý polrok už od januára - ledna, ale pokiaľ niekde začínajú od výkopu, tak sa vždy nejaký prízemný dom v hrubej stavbe popri tom zvládne. Len s pozemkami je to stále horšie, stavia sa aj tam, kde by to pred desaťročím nikoho nenapadlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, není tu prosím někdo stavební dozor, případně nemáte někdo prosím někoho v rukávu. Příští týden přebírám od developera dům a raději bych někoho na doporučení než střílet naslepo. 

Neni cíl vydolovat při přebírce nějaké peníze, ale rád bych, aby někdo kouknul, že mi to nespadne na hlavu, případně že to není úplně domršený :) ... 

Díky za tipy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemáte prosím někdo zkušenost s podlahovou pvc dlažbou? Uvažuji, že bych to dal do garáže, ale nevím, jestli je to dobrá volba? Na stránkách to samozřejmě vychvalují, vypadá to zajímavě, je to nenáročné na montáž. Jen ta cena není až tak úplně nízká. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

soused ma lity beton, kolega v praci anhydrid... se svarou (ten bude zalivat o neco drive nez ja) jsem se o tom taky bavil, on se priklani spise k betonu, ja osobne kvuli cene (teda cetl jsem, ze beton je levnejsi).

co vas nakonec vedlo k betonu? je to material s delsi historii? cena? pracnost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...